Kansere Yenik Düşen İrem'e Duygusal Veda

Yaşam (AA) - Anadolu Ajansı | 19.02.2020 - 10:11, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Kansere Yenik Düşen İrem'e Duygusal Veda

Kansere Yenik Düşen İrem'e Duygusal Veda
Burdur'da yaklaşık üç yıldır mide kanseri tedavisi gören lise öğrencisi İrem Ayvalı hayatını kaybetti.  Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinde mide kanseri teşhisi koyulan özel sağlık lisesi öğrencisi 19 yaşındaki Ayvalı, fenalaşınca Burdur Devlet Hastanesine kaldırıldı. Ayvalı, müdahaleye rağmen hayatını kaybetti. Ayvalı için Ulu Cami'de düzenlenen cenaze törenine ailesi, yakınları ve arkadaşlarının yanı sıra Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi ve CHP Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut katıldı.  Ayvalı'nın tabutuna gelin duvağı konulduğu törende, arkadaşları uzun süre gözyaşı döktü.  Eski Burdur Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya'nın kıldırdığı namazın ardından Ayvalı'nın cenazesi Sultandere Mezarlığı'nda toprağa verildi.
Kansere Yenik Düşen İrem'e Duygusal Veda

Burdur'da yaklaşık üç yıldır mide kanseri tedavisi gören lise öğrencisi İrem Ayvalı hayatını kaybetti. 

Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinde mide kanseri teşhisi koyulan özel sağlık lisesi öğrencisi 19 yaşındaki Ayvalı, fenalaşınca Burdur Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Ayvalı, müdahaleye rağmen hayatını kaybetti.

Ayvalı için Ulu Cami'de düzenlenen cenaze törenine ailesi, yakınları ve arkadaşlarının yanı sıra Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi ve CHP Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut katıldı. 

Ayvalı'nın tabutuna gelin duvağı konulduğu törende, arkadaşları uzun süre gözyaşı döktü. 

Eski Burdur Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya'nın kıldırdığı namazın ardından Ayvalı'nın cenazesi Sultandere Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.