KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA BÜYÜK İLGİ

Sağlık (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.01.2019 - 12:13, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA BÜYÜK İLGİ

Yağmurlu havaya rağmen kan bağışlamak için 109 kişinin başvuruda bulunduğu kampanyada 93 ünite kan ve 4 adet kök hücre bağışı yapıldı.
  Manavgat Rukiye Raşit Meşhur Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Kızılay ile koordineli olarak kan bağışı kampanyası gerçekleştirildi. Rukiye Raşit Meşhur Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesinde Kızılay Kan Bağışı aracında gerçekleştirilen kampanyaya Namık Karamancı Fen Lisesi, Manavgat Anadolu Lisesi, Iraz Düriye Duran Anadolu Lisesi ve İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi de destek verdi. Yağmurlu hava ve olumsuz şartlar nedeniyle çadır kurulamamasına rağmen kan bağışlamak için 109 kişinin başvuruda bulunduğu ve uzun süre beklemek zorunda kaldığı kampanyada 93 ünite kan ve 4 adet kök hücre bağışı yapıldı. Kampanyaya 18-65 yaş arası kan değerleri uygun bulunan veliler , öğretmenler ve öğrenciler katıldılar.
Yağmurlu havaya rağmen kan bağışlamak için 109 kişinin başvuruda bulunduğu kampanyada 93 ünite kan ve 4 adet kök hücre bağışı yapıldı.

 

Manavgat Rukiye Raşit Meşhur Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Kızılay ile koordineli olarak kan bağışı kampanyası gerçekleştirildi.

Rukiye Raşit Meşhur Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesinde Kızılay Kan Bağışı aracında gerçekleştirilen kampanyaya Namık Karamancı Fen Lisesi, Manavgat Anadolu Lisesi, Iraz Düriye Duran Anadolu Lisesi ve İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi de destek verdi. Yağmurlu hava ve olumsuz şartlar nedeniyle çadır kurulamamasına rağmen kan bağışlamak için 109 kişinin başvuruda bulunduğu ve uzun süre beklemek zorunda kaldığı kampanyada 93 ünite kan ve 4 adet kök hücre bağışı yapıldı. Kampanyaya 18-65 yaş arası kan değerleri uygun bulunan veliler , öğretmenler ve öğrenciler katıldılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.