KAMU HASTANELERİNE PROJE HAZIRLAMA EĞİTİMİ

Eğitim 07.01.2014 - 11:37, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

KAMU HASTANELERİNE PROJE HAZIRLAMA EĞİTİMİ

Sağlık turizminde kümelenme çalışmalarını sürdüren Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA), Antalya’da kamu hastanelerinin proje ekiplerine yönelik eğitim verdi.
Sağlık turizminde kümelenme çalışmalarını sürdüren Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA), Antalya’da kamu hastanelerinin proje ekiplerine yönelik eğitim verdi. BAKA, Antalya Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği işbirliğinde sağlık çalışanlarına verdiği proje döngüsü yönetimi eğitiminde; BAKA’nın Doğrudan Faaliyet Destekleri, Mali Destek Programları ile AB ve diğer kurumların desteklerinden yararlanabilmek için proje hazırlanırken nelere dikkat edilmesi ve proje formatı konusunda bilgilendirme yaptı.   Görevleri arasında ‘Yerel potansiyeli harekete geçirmek’, ‘Bölgedeki kamu kurumları, yerel yönetimler ve STK’lara planlama ile proje yapma konularında destek sağlamak’ bulunan BAKA, Antalya Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği’nin talebi üzerine proje eğitimi verdi. Antalya, Isparta ve Burdur’da çalışmaların sistematik olması, konunun paydaşları arasında iletişim ve işbirliği ile pazar payının ve rekabet gücünün artması’ amacıyla sağlık turizmi kümelenme çalışmasını sürdüren BAKA’nın proje hazırlama eğitimi, Avrupa Birliği (AB) ile kalkınma ajansları proje formatına uygun proje hazırlayabilinmesi amacıyla gerçekleştirildi.   Sürdürülebilir kalkınma hedefi için çalışmalarını sürdüren BAKA’nın proje hazırlama eğitimi, Antalya Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Merkez Laboratuvarı Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. Proje yapma kültürünün geliştirilerek AB ile diğer kurumlardan daha fazla destek sağlanabilmesi hedefiyle gerçekleştirilen proje hazırlama eğitimini, BAKA Proje Yönetim Birim Başkanı Sinan Mesuter ile uzman Bayram Altıntaş verdi. Eğitimde, Türkiye-AB Katılım Öncesi Mali İşbirliği Süreci, Türkiye’de AB ve kalkınma ajansları tarafından finanse edilen proje ile programlar, AB Proje Çevrimi Yönetimi (Project Cycle Management), hibe programları başvuru formları ve eklerinin hazırlanması, Avrupa Komisyonu tarafından belirlenen proje teklifi hazırlama formatı olan ‘Proje Döngüsü Yönetimi’, AB ve Kalkınma Ajansı hibe programları konularında bilgiler verildi.
Sağlık turizminde kümelenme çalışmalarını sürdüren Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA), Antalya’da kamu hastanelerinin proje ekiplerine yönelik eğitim verdi.
Sağlık turizminde kümelenme çalışmalarını sürdüren Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA), Antalya’da kamu hastanelerinin proje ekiplerine yönelik eğitim verdi. BAKA, Antalya Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği işbirliğinde sağlık çalışanlarına verdiği proje döngüsü yönetimi eğitiminde; BAKA’nın Doğrudan Faaliyet Destekleri, Mali Destek Programları ile AB ve diğer kurumların desteklerinden yararlanabilmek için proje hazırlanırken nelere dikkat edilmesi ve proje formatı konusunda bilgilendirme yaptı.
 
Görevleri arasında ‘Yerel potansiyeli harekete geçirmek’, ‘Bölgedeki kamu kurumları, yerel yönetimler ve STK’lara planlama ile proje yapma konularında destek sağlamak’ bulunan BAKA, Antalya Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği’nin talebi üzerine proje eğitimi verdi. Antalya, Isparta ve Burdur’da çalışmaların sistematik olması, konunun paydaşları arasında iletişim ve işbirliği ile pazar payının ve rekabet gücünün artması’ amacıyla sağlık turizmi kümelenme çalışmasını sürdüren BAKA’nın proje hazırlama eğitimi, Avrupa Birliği (AB) ile kalkınma ajansları proje formatına uygun proje hazırlayabilinmesi amacıyla gerçekleştirildi.
 
Sürdürülebilir kalkınma hedefi için çalışmalarını sürdüren BAKA’nın proje hazırlama eğitimi, Antalya Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Merkez Laboratuvarı Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. Proje yapma kültürünün geliştirilerek AB ile diğer kurumlardan daha fazla destek sağlanabilmesi hedefiyle gerçekleştirilen proje hazırlama eğitimini, BAKA Proje Yönetim Birim Başkanı Sinan Mesuter ile uzman Bayram Altıntaş verdi.
Eğitimde, Türkiye-AB Katılım Öncesi Mali İşbirliği Süreci, Türkiye’de AB ve kalkınma ajansları tarafından finanse edilen proje ile programlar, AB Proje Çevrimi Yönetimi (Project Cycle Management), hibe programları başvuru formları ve eklerinin hazırlanması, Avrupa Komisyonu tarafından belirlenen proje teklifi hazırlama formatı olan ‘Proje Döngüsü Yönetimi’, AB ve Kalkınma Ajansı hibe programları konularında bilgiler verildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.