Kalkınma Bakanlığından Vali Yılmaz’a ziyaret

Gündem 18.12.2017 - 16:00, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Kalkınma Bakanlığından Vali Yılmaz’a ziyaret

Vali Şerif Yılmaz, Kalkınma Bakanlığı Bölgesel Gelişme ve Yapısal Uyum Genel Müdürlüğünde Daire Başkan Vekili olarak görev yapan Nuri Barış Tartıcı’yı kabul etti.
Ziyaretinde Strateji ve Politika Geliştirme Dairesi Başkan V. Tartıcı’ya, BAKA Genel Sekreter V. Abdullah Madenci ve Planlama Uzman Yardımcısı Maide Yolcu eşlik etti. Vali Yılmaz, ziyareti dolayısıyla kendilerine teşekkür etti. Aynı zamanda Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Dönem Başkanlığını yürüten Vali Yılmaz’la bir süre görüşerek sohbet eden, görüş ve önerilerini dinleyen Tartıcı, gerçekleştirdiği çalışma ziyaretiyle ilgili kendisine bilgiler verdi. Daire Başkan V. Tartıcı 2018 yılını kapsayacak faaliyetlerle ilgili de Vali Yılmaz'la bir süre görüşerek karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.
Vali Şerif Yılmaz, Kalkınma Bakanlığı Bölgesel Gelişme ve Yapısal Uyum Genel Müdürlüğünde Daire Başkan Vekili olarak görev yapan Nuri Barış Tartıcı’yı kabul etti.

Ziyaretinde Strateji ve Politika Geliştirme Dairesi Başkan V. Tartıcı’ya, BAKA Genel Sekreter V. Abdullah Madenci ve Planlama Uzman Yardımcısı Maide Yolcu eşlik etti.

Vali Yılmaz, ziyareti dolayısıyla kendilerine teşekkür etti.

Aynı zamanda Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Dönem Başkanlığını yürüten Vali Yılmaz’la bir süre görüşerek sohbet eden, görüş ve önerilerini dinleyen Tartıcı, gerçekleştirdiği çalışma ziyaretiyle ilgili kendisine bilgiler verdi. Daire Başkan V. Tartıcı 2018 yılını kapsayacak faaliyetlerle ilgili de Vali Yılmaz'la bir süre görüşerek karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.