Kaleiçi Old Town Festivali'nde farklı kültürler bir araya geldi

Kültür (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.10.2019 - 11:27, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Kaleiçi Old Town Festivali'nde farklı kültürler bir araya geldi

Kaleiçi Old Town Festivali tüm Antalya'yı bir araya getirdi.
4. Kaleiçi Old Town Festivali, 3 kıtadan 24 ülke 48 şehrin katılımıyla gerçekleşti.   Kaleiçi’nin tarihi surları boyunca uzanan Atatürk Caddesi’nden başlayıp yaşayan antik kentin sokaklarında devam eden kortej geçişiyle başladı. Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’ın tarihi Kaleiçi’nin hikayesini dünyayla paylaşmak için 2016’da başlattığı Kaleiçi Old Town Festivali 4’üncü yılına girdi. Ukrayna’nın onur konuğu ülke olarak katıldığı festivale bu yıl 24 ülkeden 48 şehir yer alırken festival, artık bir gelenek haline gelen kortej geçişiyle başladı.  İlk kadın belediye başkanının kızı festivalde   Kortejde tarihin bilinen ilk kadın belediye başkanı, Perge’nin Kızı Plancia Magna da Başkan Uysal’la birlikte yürüdü.  Kaleiçi Old Town Festivali, konuşmaların ardından Kamyanets-Podilsky Folk Dance Ensemble’in sahne aldığı Ukrayna Gecesi’yle devam ederken, festivalin ilk gecesinde elektronik ve pop müzik türüne kattıkları 'etnik' öğelerle bilinen Ukraynalı grup Kazka sahne aldı.
Kaleiçi Old Town Festivali tüm Antalya'yı bir araya getirdi.

4. Kaleiçi Old Town Festivali, 3 kıtadan 24 ülke 48 şehrin katılımıyla gerçekleşti.

 

Kaleiçi’nin tarihi surları boyunca uzanan Atatürk Caddesi’nden başlayıp yaşayan antik kentin sokaklarında devam eden kortej geçişiyle başladı.


Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’ın tarihi Kaleiçi’nin hikayesini dünyayla paylaşmak için 2016’da başlattığı Kaleiçi Old Town Festivali 4’üncü yılına girdi.


Ukrayna’nın onur konuğu ülke olarak katıldığı festivale bu yıl 24 ülkeden 48 şehir yer alırken festival, artık bir gelenek haline gelen kortej geçişiyle başladı. 


İlk kadın belediye başkanının kızı festivalde
 

Kortejde tarihin bilinen ilk kadın belediye başkanı, Perge’nin Kızı Plancia Magna da Başkan Uysal’la birlikte yürüdü. 


Kaleiçi Old Town Festivali, konuşmaların ardından Kamyanets-Podilsky Folk Dance Ensemble’in sahne aldığı Ukrayna Gecesi’yle devam ederken, festivalin ilk gecesinde elektronik ve pop müzik türüne kattıkları 'etnik' öğelerle bilinen Ukraynalı grup Kazka sahne aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.