KAHVEYE BİR BUÇUK AYDA 3 KERE ZAM GELDİ

Ekonomi 16.11.2021 - 09:14, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

KAHVEYE BİR BUÇUK AYDA 3 KERE ZAM GELDİ

KAHVEYE BİR BUÇUK AYDA 3 KERE ZAM GELDİ
Son günlerde artan gıda fiyatlarının ardından kahveye bir buçuk ayda 3 kez üst üste zam gelmesi dikkat çekti.   Vazgeçilmez damak tatlarından biri olan Türk kahvesi yeni zamlı fiyatlarıyla raflarda yerini aldı.   TÜRK KAHVESİ 9,5 LİRA OLDU Türkler tarafından keşfedilen kahve hazırlama ve pişirme metodu olan özel hazırlama, pişirme metodu olan Türk kahvesine son bir buçuk ayda 3 kere zam geldi. Marketlerde 7,5 liradan satılan Türk kahvesi sonra 8,5 lira ardından da 9,5 lira oldu. Öte yandan kahve tutkunları daha uygun fiyatlara kahve alabilmek için Mısır Çarşısı'nın yolunu tuttu. Uzun kuyruklar oluşturan müşteriler arasında kahve alabilmek için farklı şehirlerden gelenler bile var.    
KAHVEYE BİR BUÇUK AYDA 3 KERE ZAM GELDİ

Son günlerde artan gıda fiyatlarının ardından kahveye bir buçuk ayda 3 kez üst üste zam gelmesi dikkat çekti.

 

Vazgeçilmez damak tatlarından biri olan Türk kahvesi yeni zamlı fiyatlarıyla raflarda yerini aldı.

 

TÜRK KAHVESİ 9,5 LİRA OLDU

Türkler tarafından keşfedilen kahve hazırlama ve pişirme metodu olan özel hazırlama, pişirme metodu olan Türk kahvesine son bir buçuk ayda 3 kere zam geldi.

Marketlerde 7,5 liradan satılan Türk kahvesi sonra 8,5 lira ardından da 9,5 lira oldu. Öte yandan kahve tutkunları daha uygun fiyatlara kahve alabilmek için Mısır Çarşısı'nın yolunu tuttu. Uzun kuyruklar oluşturan müşteriler arasında kahve alabilmek için farklı şehirlerden gelenler bile var.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.