KAFESTEN KAÇAN MAYMUN DEHŞETİ YAŞATTI

Gündem 07.04.2021 - 11:14, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

KAFESTEN KAÇAN MAYMUN DEHŞETİ YAŞATTI

Kafesten kaçan maymun otel görevlisini tanınmaz hale getirdi...
Antalya'da otelin bahçesindeki kafesten kaçan maymun, kendisini yakalamaya çalışan otel çalışanına saldırdı.   Maymun saldırısına uğrayan 51 yaşındaki Hacı Hatip Aksoy, bacağından, boynundan ve kulağından ısırıldı.   KAÇABİLMEK İÇİN OTEL GÖREVLİSİNİ ISIRDI Otel bahçesinde kaçan maymunun yakalanması için müşterilerde destek verdi. Daire içine alınan maymun kaçabilmek için Aksoy'a saldırdı. Talihsiz adamın bacağını, boynunu ve kulağını ısıran maymun yakalanıp tekrar kafese konuldu. Aksoy ise tedavi edilmesi için hastaneye kaldırıldı.  
Kafesten kaçan maymun otel görevlisini tanınmaz hale getirdi...

Antalya'da otelin bahçesindeki kafesten kaçan maymun, kendisini yakalamaya çalışan otel çalışanına saldırdı.

 

Maymun saldırısına uğrayan 51 yaşındaki Hacı Hatip Aksoy, bacağından, boynundan ve kulağından ısırıldı.

 

KAÇABİLMEK İÇİN OTEL GÖREVLİSİNİ ISIRDI

Otel bahçesinde kaçan maymunun yakalanması için müşterilerde destek verdi. Daire içine alınan maymun kaçabilmek için Aksoy'a saldırdı. Talihsiz adamın bacağını, boynunu ve kulağını ısıran maymun yakalanıp tekrar kafese konuldu.

Aksoy ise tedavi edilmesi için hastaneye kaldırıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.