KADİROV UYARMIŞTI, RUSYA DUYURDU

Dünya 21.04.2022 - 13:57, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

KADİROV UYARMIŞTI, RUSYA DUYURDU

Kadirov uyarmıştı, Rusya duyurdu! Ukrayna'nın Mariupol kenti ele geçirildi...
Rusya'nın Ukrayna'yı işgalinde korkulan oldu, Çeçen lider Ramazan Kadirov'un uyarısı gerçekleşti.   Alınan son dakika bilgisine göre, Ukrayna'nın stratejik noktalarından olan Mariupol kenti Rus güçlerince ele geçirildi. Putin, Mariupol'deki Azovstal fabrikasının sinek bile çıkamayacak şekilde kuşatılması talimatını verdi. Mariupol şimdiye dek Rusların ele geçirdiği en büyük kent olması açısından ayrı önem taşıyor.   PUTİN'DEN İLK AÇIKLAMA! "SİNEK BİLE ÇIKMASIN" Şoygu, Ukraynalı askerlerin ve sivillerin sığındığı Azovstal demir çelik fabrikasına operasyon izni isterken, Putin’den olumsuz yanıt geldi. Putin, "Önerilen sanayi bölgesi operasyonunu uygunsuz buluyorum. Askerlerimizin ve subaylarımızın hayatlarının korumayı her zaman düşünmemiz gerekiyor. Tek bir sineğin çıkamayacağı şekilde sanayi tesisini kuşatın” dedi. Direniş gösteren Ukraynalı askerlere çağrıda bulunan Putin, “Henüz silahlarını bırakmamış herkesi bir kez daha teslim olmaya davet ediyoruz. Rus tarafı, ilgili uluslararası yasal düzenlemelere uygun olarak hayatlarını ve iyi muameleyi garanti ediyor. Yaralananların tümü nitelikli tıbbi destek alacak” şeklinde konuştu.  
Kadirov uyarmıştı, Rusya duyurdu! Ukrayna'nın Mariupol kenti ele geçirildi...

Rusya'nın Ukrayna'yı işgalinde korkulan oldu, Çeçen lider Ramazan Kadirov'un uyarısı gerçekleşti.

 

Alınan son dakika bilgisine göre, Ukrayna'nın stratejik noktalarından olan Mariupol kenti Rus güçlerince ele geçirildi.

Putin, Mariupol'deki Azovstal fabrikasının sinek bile çıkamayacak şekilde kuşatılması talimatını verdi. Mariupol şimdiye dek Rusların ele geçirdiği en büyük kent olması açısından ayrı önem taşıyor.

 

PUTİN'DEN İLK AÇIKLAMA! "SİNEK BİLE ÇIKMASIN"

Şoygu, Ukraynalı askerlerin ve sivillerin sığındığı Azovstal demir çelik fabrikasına operasyon izni isterken, Putin’den olumsuz yanıt geldi.

Putin, "Önerilen sanayi bölgesi operasyonunu uygunsuz buluyorum. Askerlerimizin ve subaylarımızın hayatlarının korumayı her zaman düşünmemiz gerekiyor. Tek bir sineğin çıkamayacağı şekilde sanayi tesisini kuşatın” dedi.

Direniş gösteren Ukraynalı askerlere çağrıda bulunan Putin, “Henüz silahlarını bırakmamış herkesi bir kez daha teslim olmaya davet ediyoruz. Rus tarafı, ilgili uluslararası yasal düzenlemelere uygun olarak hayatlarını ve iyi muameleyi garanti ediyor. Yaralananların tümü nitelikli tıbbi destek alacak” şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.