KADER ONU NİŞANLISINDAN AYIRDI !

Gündem 08.06.2016 - 13:34, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

KADER ONU NİŞANLISINDAN AYIRDI !

KADER ONU NİŞANLISINDAN AYIRDI !
Şarkikaraağaç ilçesine bağlı Yassıbel Nüfusuna kayıtlı Kazım Gürocak, Dikmen Kavşağı’nda meydana gelen kazada bir kişi yaşamını yitirdi. Kaza D-400 karayolu Dikmen kavşağı yakınlarında meydana geldi. Antalya’dan Kadriye istikametine gitmekte olan 26 yaşındaki Kazım Gürocak’a arkadan çarptı. Kazada ağır yaralanan Kazım Gürocak, Özel Anadolu Aspendos Hastanesi’ne kaldırıldı. Gürocak, burada yapılan tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak, yaşamını yitirdi. Minibüs sürücüsü Alparslan Özen, kazadan sonra gözaltına alındı. 2 ay önce nişanlandığı tespit edilen Gürocak memleketi Fele Köyünde son yolculuğuna uğurlanarak defnedildi. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.
KADER ONU NİŞANLISINDAN AYIRDI !

Şarkikaraağaç ilçesine bağlı Yassıbel Nüfusuna kayıtlı Kazım Gürocak, Dikmen Kavşağı’nda meydana gelen kazada bir kişi yaşamını yitirdi. Kaza D-400 karayolu Dikmen kavşağı yakınlarında meydana geldi. Antalya’dan Kadriye istikametine gitmekte olan 26 yaşındaki Kazım Gürocak’a arkadan çarptı.

Kazada ağır yaralanan Kazım Gürocak, Özel Anadolu Aspendos Hastanesi’ne kaldırıldı. Gürocak, burada yapılan tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak, yaşamını yitirdi. Minibüs sürücüsü Alparslan Özen, kazadan sonra gözaltına alındı.

2 ay önce nişanlandığı tespit edilen Gürocak memleketi Fele Köyünde son yolculuğuna uğurlanarak defnedildi. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.