KADIN KRAMPONLARDAN İSTİSMAR TEPKİSİ

Gündem 27.03.2016 - 11:41, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

KADIN KRAMPONLARDAN İSTİSMAR TEPKİSİ

Muratpaşalı kadın futbolcular çocuk istismarına yeşil sahada tepki gösterdi.
Muratpaşalı kadın futbolcular çocuk istismarına yeşil sahada tepki gösterdi.  Kadınlar Futbol Birinci Ligi’nde mücadele eden 1207 Antalya Muratpaşa Belediyesporlu kadın futbolcular, çocuklara yönelik istismarı protesto etti. Sezonun son maçında Mustafa Çetin Kaya Stadı’nda, Karadeniz Ereğli Belediyespor’u ağırlayan Paşa’nın Kadın Futbolcuları çocuk istismarını protesto etmek ve kamuoyu duyarlılığını arttırmak için sahaya özel pankartla çıktılar. Kadın futbolcular, Muratpaşa Belediye Meclis Üyesi Nuran Umdu Yılmaz ve teknik heyetle birlikte üzerinde, ‘Çocuk İstismarına Hayır’ yazan pankart ile sahaya çıkarak çocuk istismarının önüne geçilmesi için tüm yetkilileri göreve çağırdı. Taraftarlar, 1207 Antalya Muratpaşa Belediyesporlu kadın futbolculara alkış ve tezahüratlarla destek verdi.
Muratpaşalı kadın futbolcular çocuk istismarına yeşil sahada tepki gösterdi.

Muratpaşalı kadın futbolcular çocuk istismarına yeşil sahada tepki gösterdi. 
Kadınlar Futbol Birinci Ligi’nde mücadele eden 1207 Antalya Muratpaşa Belediyesporlu kadın futbolcular, çocuklara yönelik istismarı protesto etti. Sezonun son maçında Mustafa Çetin Kaya Stadı’nda, Karadeniz Ereğli Belediyespor’u ağırlayan Paşa’nın Kadın Futbolcuları çocuk istismarını protesto etmek ve kamuoyu duyarlılığını arttırmak için sahaya özel pankartla çıktılar. Kadın futbolcular, Muratpaşa Belediye Meclis Üyesi Nuran Umdu Yılmaz ve teknik heyetle birlikte üzerinde, ‘Çocuk İstismarına Hayır’ yazan pankart ile sahaya çıkarak çocuk istismarının önüne geçilmesi için tüm yetkilileri göreve çağırdı. Taraftarlar, 1207 Antalya Muratpaşa Belediyesporlu kadın futbolculara alkış ve tezahüratlarla destek verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.