KADIN ÇİFTÇİLER UNUTULMADI

Gündem 16.10.2021 - 10:20, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:36
 

KADIN ÇİFTÇİLER UNUTULMADI

KADIN ÇİFTÇİLER UNUTULMADI
Burdur’da 15 Ekim Dünya Kadın Çiftçiler Günü dolayısıyla Tarım ve Orman İl Müdür Yardımcısı Erol Koç, kadın çiftçileri ziyaret etti.     Burdur Merkeze bağlı Çatağıl Köyü’nde tarlada çalışan çiftçi kadınlarla sohbet eden Burdur Tarım ve Orman İl Müdür Yardımcısı Erol Koç, kadınlara çiçek vererek 15 Ekim Dünya Kadın Çiftçiler Gününü kutladı. Koç, daha sonra günün anısına kadın çiftçilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.   Kadınların, üreten kadınların yanında olmaya devam edeceklerini belirten Burdur Tarım ve Orman İl Müdür Yardımcısı Erol Koç şunları söyledi; “Aslında bir gün değil her gün üreten, çalışan, üretimin her aşamasında alınları terli, elleri nasırlı. Benim annemde kadın çiftçi. Yani bende bir kadın çiftçinin evladıyım. Sizi çok iyi tanıyorum, biliyorum. Çünkü içinizden biriyim. Akşama kadar burada çalışıp aldığınız alın terini, emeği evinize götürüyorsunuz. Çocuklarınıza, okuyan çocuklarınız varsa onlara bu bereketli, alın teri ile kazanılmış parayı onların okumasında, her aşamasında çabanız oluyor. Bağda, bahçede, serada, üretimin her aşamasında sizler varsınız. Yani bizde bu vesileyle sizin ellerinizden teker teker öpüyoruz, sizlere saygı duyuyoruz. Tarım ve Orman İl Müdürlüğü olarak biz her zaman kadınlara karşı pozitif davranıyoruz. Kadınlarımızın, üreten kadınlarımızın yanındayız, yanında olmaya devam edeceğiz.” Tarım ve Orman İl Müdür Yardımcısı Erol Koç’un ziyaretlerine Çatağıl Köyü Muhtarı Muzaffer Akkoç’da eşlik etti.  
KADIN ÇİFTÇİLER UNUTULMADI

Burdur’da 15 Ekim Dünya Kadın Çiftçiler Günü dolayısıyla Tarım ve Orman İl Müdür Yardımcısı Erol Koç, kadın çiftçileri ziyaret etti.

 

 

Burdur Merkeze bağlı Çatağıl Köyü’nde tarlada çalışan çiftçi kadınlarla sohbet eden Burdur Tarım ve Orman İl Müdür Yardımcısı Erol Koç, kadınlara çiçek vererek 15 Ekim Dünya Kadın Çiftçiler Gününü kutladı. Koç, daha sonra günün anısına kadın çiftçilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Kadınların, üreten kadınların yanında olmaya devam edeceklerini belirten Burdur Tarım ve Orman İl Müdür Yardımcısı Erol Koç şunları söyledi;

“Aslında bir gün değil her gün üreten, çalışan, üretimin her aşamasında alınları terli, elleri nasırlı. Benim annemde kadın çiftçi. Yani bende bir kadın çiftçinin evladıyım. Sizi çok iyi tanıyorum, biliyorum. Çünkü içinizden biriyim. Akşama kadar burada çalışıp aldığınız alın terini, emeği evinize götürüyorsunuz. Çocuklarınıza, okuyan çocuklarınız varsa onlara bu bereketli, alın teri ile kazanılmış parayı onların okumasında, her aşamasında çabanız oluyor. Bağda, bahçede, serada, üretimin her aşamasında sizler varsınız. Yani bizde bu vesileyle sizin ellerinizden teker teker öpüyoruz, sizlere saygı duyuyoruz. Tarım ve Orman İl Müdürlüğü olarak biz her zaman kadınlara karşı pozitif davranıyoruz. Kadınlarımızın, üreten kadınlarımızın yanındayız, yanında olmaya devam edeceğiz.”

Tarım ve Orman İl Müdür Yardımcısı Erol Koç’un ziyaretlerine Çatağıl Köyü Muhtarı Muzaffer Akkoç’da eşlik etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.