Kaçak üretilen 4 bin maske ele geçirildi

Asayiş (AA) - Anadolu Ajansı | 07.04.2020 - 11:00, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Kaçak üretilen 4 bin maske ele geçirildi

Kaçak üretilen 4 bin maske ele geçirildi
 Antalya'nın Alanya ilçesinde izinsiz üretilen 4 bin maskeye el konuldu.  Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, sağlığı tehlikeye sokacak maske satışının ve imalatının önlenmesine yönelik çalışma başlattı. Bu kapsamda Oba Mahallesi Fidanlık Caddesi'ndeki bir iş yerinde kaçak üretilen maske satışının yapıldığı belirlendi. İş yerine düzenlenen operasyonda, izinsiz üretilen 4 bin maske ele geçirildi. Gözaltına alınan B.E, hakkında yapılan yasal işlemin ardından serbest bırakıldı.  
Kaçak üretilen 4 bin maske ele geçirildi

 Antalya'nın Alanya ilçesinde izinsiz üretilen 4 bin maskeye el konuldu. 

Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, sağlığı tehlikeye sokacak maske satışının ve imalatının önlenmesine yönelik çalışma başlattı.

Bu kapsamda Oba Mahallesi Fidanlık Caddesi'ndeki bir iş yerinde kaçak üretilen maske satışının yapıldığı belirlendi. İş yerine düzenlenen operasyonda, izinsiz üretilen 4 bin maske ele geçirildi.

Gözaltına alınan B.E, hakkında yapılan yasal işlemin ardından serbest bırakıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.