Kaçak kazı yapan 4 şüpheli gözaltına alındı

Asayiş (AA) - Anadolu Ajansı | 06.04.2020 - 14:58, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Kaçak kazı yapan 4 şüpheli gözaltına alındı

Kaçak kazı yapan 4 şüpheli gözaltına alındı
Korkuteli ilçesinde jandarma ekipleri kaçak kazı yapan 4 şüpheliyi suçüstü yakaladı.  Bozova Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri, Yelten Mahallesi Suçıktı mevkisinde kaçak kazı yaptıkları belirlenen O.Ö, E.A, H.K. ve E.Ö'yü gözaltına aldı. Şüphelilerin kaçak kazıda kullandıkları 2 el dedektörü ile kazma ve küreklere el konuldu.  İdari para cezası uygulanan şüpheliler serbest bırakıldı
Kaçak kazı yapan 4 şüpheli gözaltına alındı

Korkuteli ilçesinde jandarma ekipleri kaçak kazı yapan 4 şüpheliyi suçüstü yakaladı. 

Bozova Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri, Yelten Mahallesi Suçıktı mevkisinde kaçak kazı yaptıkları belirlenen O.Ö, E.A, H.K. ve E.Ö'yü gözaltına aldı. Şüphelilerin kaçak kazıda kullandıkları 2 el dedektörü ile kazma ve küreklere el konuldu. 

İdari para cezası uygulanan şüpheliler serbest bırakıldı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.