KAÇAK İÇKİ İMALATI YAPAN İŞ YERİNE POLİS OPERASYONU

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.12.2014 - 20:59, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

KAÇAK İÇKİ İMALATI YAPAN İŞ YERİNE POLİS OPERASYONU

KAÇAK İÇKİ İMALATI YAPAN İŞ YERİNE POLİS OPERASYONU
Antalya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Konyaaltı ilçesinde bir iş yerine yaptıkları operasyonda 198 şişe çeşitli markalarda bandrolsüz içki ele geçirdi.  Antalya Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, Konyaaltı ilçesi Öğretmenevleri Mahallesi’nde bulunan bir iş yerinde kaçak içki imalatının yapıldığı ve satıldığı bilgisi üzerine iş yerine yapılan operasyonda 198 şişe çeşitli markalarda bandrolsüz dolu içki, 340 adet çeşitli markalarda boş içki şişesi, içerisinde saf alkol bulunan 1 adet dolu 2 adet boş 30 litrelik bidon, 2 adet içerisinde viski bulunan 1,5 litrelik şişe, 70 adet çeşitli markalara ait içki şişesi kapakları ele geçirildiği ve olayla ilgili 2 şüphelinin yakalanarak adli makamlara sevk edildiği bildirildi.
KAÇAK İÇKİ İMALATI YAPAN İŞ YERİNE POLİS OPERASYONU

Antalya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Konyaaltı ilçesinde bir iş yerine yaptıkları operasyonda 198 şişe çeşitli markalarda bandrolsüz içki ele geçirdi. 
Antalya Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, Konyaaltı ilçesi Öğretmenevleri Mahallesi’nde bulunan bir iş yerinde kaçak içki imalatının yapıldığı ve satıldığı bilgisi üzerine iş yerine yapılan operasyonda 198 şişe çeşitli markalarda bandrolsüz dolu içki, 340 adet çeşitli markalarda boş içki şişesi, içerisinde saf alkol bulunan 1 adet dolu 2 adet boş 30 litrelik bidon, 2 adet içerisinde viski bulunan 1,5 litrelik şişe, 70 adet çeşitli markalara ait içki şişesi kapakları ele geçirildiği ve olayla ilgili 2 şüphelinin yakalanarak adli makamlara sevk edildiği bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.