Kaçak Avcılara Ceza Yağdı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.04.2019 - 14:25, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Kaçak Avcılara Ceza Yağdı

Jandarma ekiplerinin göl ve göletlerde yaptığı kaçak avcılık denetimlerinde, kanunları ihlal eden 3 şahsa idari para cezası uygulanırken, balık ve malzemelere de el konuldu.
Isparta’da jandarma ekiplerinin göl ve göletlerde yaptığı kaçak avcılık denetimlerinde, kanunları ihlal eden 3 şahsa idari para cezası uygulanırken, balık ve malzemelere de el konuldu. Edinilen bilgiye göre, Isparta İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Şarkikaraağaç, Eğirdir ve Sütçüler ilçelerinde kaçak avcılık yaptığı tespit edilen 3 kişiyi yakaladı. Jandarma ekipleri şüphelilerle birlikte ayrıca, 1 adet bandırma ağ, bin metre misina ağ, 1 adet şok cihazı, 1 adet akü, 1 adet balık avlamak için elektrikli kepçe, 1 adet ruhsatsız sandal, 450 metre ağ ile 21 adet sazan, 3 adet alabalık ele geçirdi. Ekipler ele geçirilen malzemelere el koyarken, 3 şüpheliye Su Ürünleri Kanunu’na muhalefet suçlamasıyla toplam 6 bin 540 lira tutarınca idari para cezası uygulandığı öğrenildi.
Jandarma ekiplerinin göl ve göletlerde yaptığı kaçak avcılık denetimlerinde, kanunları ihlal eden 3 şahsa idari para cezası uygulanırken, balık ve malzemelere de el konuldu.

Isparta’da jandarma ekiplerinin göl ve göletlerde yaptığı kaçak avcılık denetimlerinde, kanunları ihlal eden 3 şahsa idari para cezası uygulanırken, balık ve malzemelere de el konuldu.
Edinilen bilgiye göre, Isparta İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Şarkikaraağaç, Eğirdir ve Sütçüler ilçelerinde kaçak avcılık yaptığı tespit edilen 3 kişiyi yakaladı. Jandarma ekipleri şüphelilerle birlikte ayrıca, 1 adet bandırma ağ, bin metre misina ağ, 1 adet şok cihazı, 1 adet akü, 1 adet balık avlamak için elektrikli kepçe, 1 adet ruhsatsız sandal, 450 metre ağ ile 21 adet sazan, 3 adet alabalık ele geçirdi.
Ekipler ele geçirilen malzemelere el koyarken, 3 şüpheliye Su Ürünleri Kanunu’na muhalefet suçlamasıyla toplam 6 bin 540 lira tutarınca idari para cezası uygulandığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.