KAÇAK AVCILARA GÖZ AÇTIRILMIYOR

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.06.2018 - 09:46, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

KAÇAK AVCILARA GÖZ AÇTIRILMIYOR

Isparta’nın Eğirdir Gölü’nde su ürünleri avcılığıyla mücadele kapsamında bin 300 metre misina ağı el geçirildi.
Gıda Tarım ve Hayvancılık Eğirdir İlçe Müdürlüğü kaçak su ürünleri avcılığıyla mücadele çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Eğirdir Gölü Karaburun mevkiinde 1 adet serpme ağ, Barla kıyısında 300 metre 5 santim göz açıklığına sahip misina ağ, Yenice Kemer açıklarında 6 santim göz açıklığına sahip misina ağ ve Hacılar açıklarında 10 santim göz açıklığına sahip misina ağ olmak üzere toplam bin 300 metre misina ağa el konuldu. Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü yetkilileri, av yasağı süresince kontrollerin devam edeceğini belirterek, "balıkçılarımızın sürdürülebilir balıkçılık ve gelecek sezonlarda daha verimli ürünler alabilmek adına av yasaklarına riayet etmelerini önemle rica ederiz” dediler
Isparta’nın Eğirdir Gölü’nde su ürünleri avcılığıyla mücadele kapsamında bin 300 metre misina ağı el geçirildi.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Eğirdir İlçe Müdürlüğü kaçak su ürünleri avcılığıyla mücadele çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Eğirdir Gölü Karaburun mevkiinde 1 adet serpme ağ, Barla kıyısında 300 metre 5 santim göz açıklığına sahip misina ağ, Yenice Kemer açıklarında 6 santim göz açıklığına sahip misina ağ ve Hacılar açıklarında 10 santim göz açıklığına sahip misina ağ olmak üzere toplam bin 300 metre misina ağa el konuldu.

Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü yetkilileri, av yasağı süresince kontrollerin devam edeceğini belirterek, "balıkçılarımızın sürdürülebilir balıkçılık ve gelecek sezonlarda daha verimli ürünler alabilmek adına av yasaklarına riayet etmelerini önemle rica ederiz” dediler

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.