KAÇAK AVCILARA CEZA YAĞDI

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.10.2018 - 11:31, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

KAÇAK AVCILARA CEZA YAĞDI

Korkuteli'nde yakalanan kaçak avcılara ceza yağdı
  Antalya'nın Korkuteli ilçesinde kaçak avlanan 3 kişiye 10 bin 765 TL para cezası uygulandı. Tarım ve Orman Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar 6. Bölge Müdürlüğü Antalya Şube Müdürlüğüne gelen ihbar üzerine Korkuteli Şefliği Av Koruma ve Kontrol ekibi ile Bozova Jandarma Karakolu personeliyle beraber yapılan yol kontrolü sonucunda 3 kişi yakalandı. Yakalanan şahısların 11 adet çamurcun, 1 adet karabaş patka ve 1 adet yeşilbaş ördek avladıkları tespit edildi. Şahıslara 4915 sayılı Kara Avcılığı Kanunu'na muhalefetten ve silahlarında takoz bulundurmalarından dolayı toplamda 10 bin 765 TL idari para cezası ve tazminat raporu düzenlendi. Ayrıca silahlara mülkiyeti kamuya geçirilmek üzere el konuldu. Tarım ve Orman Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar 6. Bölge Müdürlüğü Antalya Şube Müdürlüğünün, av koruma ve kontrol faaliyetlerini 7 gün 24 saat esasına göre tüm özveriyle sürdürdüğü bildirildi.
Korkuteli'nde yakalanan kaçak avcılara ceza yağdı

 

Antalya'nın Korkuteli ilçesinde kaçak avlanan 3 kişiye 10 bin 765 TL para cezası uygulandı.

Tarım ve Orman Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar 6. Bölge Müdürlüğü Antalya Şube Müdürlüğüne gelen ihbar üzerine Korkuteli Şefliği Av Koruma ve Kontrol ekibi ile Bozova Jandarma Karakolu personeliyle beraber yapılan yol kontrolü sonucunda 3 kişi yakalandı. Yakalanan şahısların 11 adet çamurcun, 1 adet karabaş patka ve 1 adet yeşilbaş ördek avladıkları tespit edildi.

Şahıslara 4915 sayılı Kara Avcılığı Kanunu'na muhalefetten ve silahlarında takoz bulundurmalarından dolayı toplamda 10 bin 765 TL idari para cezası ve tazminat raporu düzenlendi. Ayrıca silahlara mülkiyeti kamuya geçirilmek üzere el konuldu. Tarım ve Orman Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar 6. Bölge Müdürlüğü Antalya Şube Müdürlüğünün, av koruma ve kontrol faaliyetlerini 7 gün 24 saat esasına göre tüm özveriyle sürdürdüğü bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.