Kaçak akaryakıt operasyonu: 3 gözaltı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.12.2018 - 11:12, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Kaçak akaryakıt operasyonu: 3 gözaltı

Araçların içinde akaryakıt aktarmaya yarayan düzenekler, özel yapılmış tanklar ve sayaçlı pompa düzenekleri bulundu
  Antalya'da kaçak akaryakıt sevkiyatı yapan araçlara düzenlenen operasyonda 4 bin 200 litre kaçak akaryakıta el konulurken üç şüpheli gözaltına alındı. İl Merkezinde son bir hafta içerisinde farklı yerlerde faaliyet sürdükleri öğrenilen akaryakıt kaçakçılarına ait araçlar takibe alan Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Kaçakçılık Suçları Büro Amirliği ekipleri Kepez ilçesinde hafif ticari bir araçla ve Döşemealtı ilçesinde bir kamyonla kaçak akaryakıt sevkiyatı yapıldığı esnada müdahale ederek araçları durdurdu. Yapılan kontrolde araçların içerisinde akaryakıt aktarmaya yarayan düzenekler, özel yapılmış tanklar ve sayaçlı pompa düzenekleri olduğu görülmesi üzerine yapılan aramada 4 Bin 200 litre kaçak akaryakıt, 2 adet akaryakıt aktarımında kullanılan santrafüj pompa ve hortum ile 1 adet akaryakıt ikmal tabancası ele geçirildi. Olayla ilgili olarak A.C., Z.K. ve Ö.Y. isimli şüpheliler gözaltına alındı.
Araçların içinde akaryakıt aktarmaya yarayan düzenekler, özel yapılmış tanklar ve sayaçlı pompa düzenekleri bulundu

 

Antalya'da kaçak akaryakıt sevkiyatı yapan araçlara düzenlenen operasyonda 4 bin 200 litre kaçak akaryakıta el konulurken üç şüpheli gözaltına alındı.

İl Merkezinde son bir hafta içerisinde farklı yerlerde faaliyet sürdükleri öğrenilen akaryakıt kaçakçılarına ait araçlar takibe alan Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Kaçakçılık Suçları Büro Amirliği ekipleri Kepez ilçesinde hafif ticari bir araçla ve Döşemealtı ilçesinde bir kamyonla kaçak akaryakıt sevkiyatı yapıldığı esnada müdahale ederek araçları durdurdu. Yapılan kontrolde araçların içerisinde akaryakıt aktarmaya yarayan düzenekler, özel yapılmış tanklar ve sayaçlı pompa düzenekleri olduğu görülmesi üzerine yapılan aramada 4 Bin 200 litre kaçak akaryakıt, 2 adet akaryakıt aktarımında kullanılan santrafüj pompa ve hortum ile 1 adet akaryakıt ikmal tabancası ele geçirildi. Olayla ilgili olarak A.C., Z.K. ve Ö.Y. isimli şüpheliler gözaltına alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.