KIZILKAYA’YA KEPEZ BELEDİYESİNDEN TAM DESTEK

Gündem 09.05.2019 - 17:04, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

KIZILKAYA’YA KEPEZ BELEDİYESİNDEN TAM DESTEK

Bucak Kızılkaya Kasabası Belediye Başkanı İlkay Güngör öncesinde personeli olduğu Kepez Belediyesini ziyaret etti.
Bucak Kızılkaya Kasabası Belediye Başkanı İlkay Güngör öncesinde personeli olduğu Kepez Belediyesini ziyaret etti. Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör öncesinde personeli olduğu Kepez Belediyesini ziyaret ederek, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ile görüştü. Başkan Tütüncü eski personelini gördüğüne çok sevindiğini, aynı zamanda meslektaşı olduğu için ayrı bir mutluluk içinde olduğunu dile getirdi. Kepez Belediye Başkanı Tütüncü; “Daha önce beraber çalıştığım, çok sevdiğim bir personelim Sayın İlkay Güngör kardeşimin belediye başkanı seçilmesi, kendisiyle mevkidaş olmak beni çok mutlu etti. Kepez Belediyesi ve şahsım olarak Kızılkaya Kasabası için gerek bilgi paylaşımı gerekse ekipman konusunda elimizden gelen her türlü desteği esirgemeyeceğim, her zaman yanınızdayım.” dedi. Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör Kepez Belediye Başkanı Tütüncü’ye yeni döneminde başarılar dileyerek üçüncü dönemin hatırına pehlivan kispetini hediye ettiğini dile getirdi.
Bucak Kızılkaya Kasabası Belediye Başkanı İlkay Güngör öncesinde personeli olduğu Kepez Belediyesini ziyaret etti.

Bucak Kızılkaya Kasabası Belediye Başkanı İlkay Güngör öncesinde personeli olduğu Kepez Belediyesini ziyaret etti.

Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör öncesinde personeli olduğu Kepez Belediyesini ziyaret ederek, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ile görüştü. Başkan Tütüncü eski personelini gördüğüne çok sevindiğini, aynı zamanda meslektaşı olduğu için ayrı bir mutluluk içinde olduğunu dile getirdi.

Kepez Belediye Başkanı Tütüncü; “Daha önce beraber çalıştığım, çok sevdiğim bir personelim Sayın İlkay Güngör kardeşimin belediye başkanı seçilmesi, kendisiyle mevkidaş olmak beni çok mutlu etti. Kepez Belediyesi ve şahsım olarak Kızılkaya Kasabası için gerek bilgi paylaşımı gerekse ekipman konusunda elimizden gelen her türlü desteği esirgemeyeceğim, her zaman yanınızdayım.” dedi.

Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör Kepez Belediye Başkanı Tütüncü’ye yeni döneminde başarılar dileyerek üçüncü dönemin hatırına pehlivan kispetini hediye ettiğini dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.