KIZILKAYA KAPALI PAZAR ALANINA KAVUŞACAK

Gündem 31.10.2020 - 09:05, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

KIZILKAYA KAPALI PAZAR ALANINA KAVUŞACAK

Kızılkaya'da vatandaşların ihtiyacı haline dönüşen kapalı pazar ihalesi yapıldı. En kısa sürede pazar yeri yapılarak vatandaşların hizmetine sunulacak...
Bucak'ın Kızılkaya Beldesinde Kapalı pazar yeri ihalesi yapıldı.   Kızılkaya Belediye Başkanlığı tarafından beldede kapalı pazar yeri inşa edilecek. Kapalı Pazar Yeri İnşaatı yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu’nun 19. maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edildi.   Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör; ‘’ Halkımızın yıllardır özlemini duyduğu kapalı Pazar Yerimiz yapılacak. Mevcut Cuma pazarı alanında insanlarımız alışverişleri esnasında zorluklar yaşamaktaydılar, dar bir alan ve Kızılkaya’mıza yakışmayan bir görüntüyü her hafta sonu görüyor ve yaşıyorduk. Halkımızın yaşadığı zorluklar kadar pazarcı esnaflarımız da ciddi anlamda sıkıntı yaşamakta. Bu sorunlarımızı çözmek ve halkımıza hakkettiği değeri sunmak adına yapılmasını planladığımız pazar yerimizin ihalesini bugün belediye binamızda 3 Firmanın katılımıyla gerçekleştirdik. İhaleyi Mevzuat hükümleri gereği hızlı bir şekilde tamamlayıp sözleşme imzalandıktan sonra en kısa sürede Pazar yerimizi eksiksiz olarak halkımızın hizmetine sunacağız.’’ dedi.    
Kızılkaya'da vatandaşların ihtiyacı haline dönüşen kapalı pazar ihalesi yapıldı. En kısa sürede pazar yeri yapılarak vatandaşların hizmetine sunulacak...

Bucak'ın Kızılkaya Beldesinde Kapalı pazar yeri ihalesi yapıldı.

 

Kızılkaya Belediye Başkanlığı tarafından beldede kapalı pazar yeri inşa edilecek. Kapalı Pazar Yeri İnşaatı yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu’nun 19. maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edildi.

 

Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör; ‘’ Halkımızın yıllardır özlemini duyduğu kapalı Pazar Yerimiz yapılacak. Mevcut Cuma pazarı alanında insanlarımız alışverişleri esnasında zorluklar yaşamaktaydılar, dar bir alan ve Kızılkaya’mıza yakışmayan bir görüntüyü her hafta sonu görüyor ve yaşıyorduk. Halkımızın yaşadığı zorluklar kadar pazarcı esnaflarımız da ciddi anlamda sıkıntı yaşamakta.

Bu sorunlarımızı çözmek ve halkımıza hakkettiği değeri sunmak adına yapılmasını planladığımız pazar yerimizin ihalesini bugün belediye binamızda 3 Firmanın katılımıyla gerçekleştirdik. İhaleyi Mevzuat hükümleri gereği hızlı bir şekilde tamamlayıp sözleşme imzalandıktan sonra en kısa sürede Pazar yerimizi eksiksiz olarak halkımızın hizmetine sunacağız.’’ dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.