KIZILKAYA BELEDİYESİ'NDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

Gündem 13.02.2021 - 09:19, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

KIZILKAYA BELEDİYESİ'NDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

Kızılkaya Belediyesi, normal çalışmalarının yanı sıra örnek davranışları ile de dikkat çekiyor...
Kızılkaya Belediyesi, normal çalışmalarının yanı sıra örnek davranışları ile de dikkat çekiyor.     Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör'ün talimatıyla belediye aracı ile belediye personeli tarafında kurtarılan köpek, Antalya'da özel bir veteriner kliniğinde ameliyat ettirildi.  Kızılkaya Belediye Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, " İnsan olabilmenin yolu, yaratılmış herşeye, sevgi ve merhamet duyabilmektir. Kimliği belirlenemeyen dikkatsiz bir vatandaş tarafından aracıyla ayağını ezip kemiklerinin kırılmasına sebep olduğu bu minik dostumuz, duyarlı Belediye Başkanımız Sayın İlkay GÜNGÖR'ün talimatı ile Belediyemizin aracı ile Belediye personelimiz tarafından Antalya'da özel bir veteriner kliniğinde ameliyat ettirilerek, eski sağlığına kavuşması için gecenin bu saatinde seferber olunmuştur. Lütfen sokak hayvanlarımıza karşı daha duyarlı olalım, onlar bize emanet." denildi.
Kızılkaya Belediyesi, normal çalışmalarının yanı sıra örnek davranışları ile de dikkat çekiyor...

Kızılkaya Belediyesi, normal çalışmalarının yanı sıra örnek davranışları ile de dikkat çekiyor.

 

 

Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör'ün talimatıyla belediye aracı ile belediye personeli tarafında kurtarılan köpek, Antalya'da özel bir veteriner kliniğinde ameliyat ettirildi. 

Kızılkaya Belediye Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, " İnsan olabilmenin yolu, yaratılmış herşeye, sevgi ve merhamet duyabilmektir.
Kimliği belirlenemeyen dikkatsiz bir vatandaş tarafından aracıyla ayağını ezip kemiklerinin kırılmasına sebep olduğu bu minik dostumuz, duyarlı Belediye Başkanımız Sayın İlkay GÜNGÖR'ün talimatı ile Belediyemizin aracı ile Belediye personelimiz tarafından Antalya'da özel bir veteriner kliniğinde ameliyat ettirilerek, eski sağlığına kavuşması için gecenin bu saatinde seferber olunmuştur.
Lütfen sokak hayvanlarımıza karşı daha duyarlı olalım, onlar bize emanet." denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.