KIRKPINAR’A DAVET

Gündem 03.07.2015 - 13:02, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

KIRKPINAR’A DAVET

Edirne Belediyesi, Burdur Cumhuriyet Meydanındaki tırıyla tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşlerine davetiye çıkardı.
Edirne Belediyesi, Burdur Cumhuriyet Meydanındaki tırıyla  tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşlerine davetiye çıkardı. Bu yıl 20- 26 Temmuz’da 654.’sü düzenlenecek Dünya Kültür Mirası Edirne Kırkpınar Yağlı Güreşleri için Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ın organize ettiği tır Cumhuriyet Meydanında konuşlandı. Yetkili kişilerce vatandaşlara davetiye el broşürleri dağıtıldı.  
Edirne Belediyesi, Burdur Cumhuriyet Meydanındaki tırıyla tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşlerine davetiye çıkardı.

Edirne Belediyesi, Burdur Cumhuriyet Meydanındaki tırıyla  tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşlerine davetiye çıkardı.

Bu yıl 20- 26 Temmuz’da 654.’sü düzenlenecek Dünya Kültür Mirası Edirne Kırkpınar Yağlı Güreşleri için Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ın organize ettiği tır Cumhuriyet Meydanında konuşlandı. Yetkili kişilerce vatandaşlara davetiye el broşürleri dağıtıldı.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.