KIRKLARELİ’NDE KONYAALTI BELEDİYESİ RÜZGARI

Spor 19.06.2018 - 11:06, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

KIRKLARELİ’NDE KONYAALTI BELEDİYESİ RÜZGARI

  Konyaaltı Belediyesi Güreşçisi İsmail Balaban, Kırklareli’nin Babaeski ilçesine bağlı Büyükmandıra Belediyesi’nin düzenlediği 93. Kavasoğlu ve Şamdancıbaşı İbrahim Yağlı Güreşleri’nde başpehlivan oldu.   Konyaaltı Belediyesi güreşçileri, Ramazan ayı nedeniyle ara verilen güreş sezonuna başarıyla başladı. Kırklareli’nin Babaeski ilçesine bağlı Büyükmandıra Belediyesi’nin düzenlediği 93. Kavasoğlu ve Şamdancıbaşı İbrahim Yağlı Güreşleri’nde Konyaaltı Belediyesi güreşçisi İsmail Balaban birinci oldu. Finalde Hüseyin Gümüşalan ile mücadele eden İsmail Balaban, rakibini yenerek başpehlivanlığa ulaştı. Konyaaltı Belediyesi güreşçisi Hasan Cengiz de baş boyunda üçüncülüğü elde etti.   Başaltı boyuna bu sezon yükselen Konyaaltı Belediyesi güreşçisi Mustafa Taş’ta rakibi Kenan Aydın’ı yenerek, 93. Kavasoğlu ve Şamdancıbaşı İbrahim Yağlı Güreşleri’nde başaltı boyunda birinci oldu. Başaltı boyunda yine Konyaaltı Belediyesi güreşçisi Sinan Kaya’da 3’üncü oldu.    

 

Konyaaltı Belediyesi Güreşçisi İsmail Balaban, Kırklareli’nin Babaeski ilçesine bağlı Büyükmandıra Belediyesi’nin düzenlediği 93. Kavasoğlu ve Şamdancıbaşı İbrahim Yağlı Güreşleri’nde başpehlivan oldu.

 

Konyaaltı Belediyesi güreşçileri, Ramazan ayı nedeniyle ara verilen güreş sezonuna başarıyla başladı. Kırklareli’nin Babaeski ilçesine bağlı Büyükmandıra Belediyesi’nin düzenlediği 93. Kavasoğlu ve Şamdancıbaşı İbrahim Yağlı Güreşleri’nde Konyaaltı Belediyesi güreşçisi İsmail Balaban birinci oldu. Finalde Hüseyin Gümüşalan ile mücadele eden İsmail Balaban, rakibini yenerek başpehlivanlığa ulaştı. Konyaaltı Belediyesi güreşçisi Hasan Cengiz de baş boyunda üçüncülüğü elde etti.

 

Başaltı boyuna bu sezon yükselen Konyaaltı Belediyesi güreşçisi Mustafa Taş’ta rakibi Kenan Aydın’ı yenerek, 93. Kavasoğlu ve Şamdancıbaşı İbrahim Yağlı Güreşleri’nde başaltı boyunda birinci oldu. Başaltı boyunda yine Konyaaltı Belediyesi güreşçisi Sinan Kaya’da 3’üncü oldu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.