KILIÇDAROĞLU’NUN BURDUR ZİYARETİNDE BİR DİZE TEMASLARDA BULUNDU

Gündem 28.05.2021 - 09:15, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

KILIÇDAROĞLU’NUN BURDUR ZİYARETİNDE BİR DİZE TEMASLARDA BULUNDU

KILIÇDAROĞLU’NUN BURDUR ZİYARETİNDE BİR DİZE TEMASLARDA BULUNDU
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu 27 Mayıs Perşembe günü Burdur’a ziyarette bulundu.     Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, ilk olarak Burdur’un Bucak İlçesi'ne ziyarette bulunarak Seydiköy'de bir besi çiftliğini ziyaret ederek üreticinin sorunlarını dinledi. Burdur Belediyesi’ne geçen Kılıçdaroğlu Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’i makamında ziyaret etti.   Daha sonra Kılıçdaroğlu, CHP Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut, TBMM idare Amiri ve CHP Burdur Milletvekili Dr. Mehmet Göker, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ve partililer ile birlikte, Burdurlu esnaf ile de buluştu ve Burdur Belediyesi El Sanatları Merkezi’nde de incelemelerde bulundu.                
KILIÇDAROĞLU’NUN BURDUR ZİYARETİNDE BİR DİZE TEMASLARDA BULUNDU

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu 27 Mayıs Perşembe günü Burdur’a ziyarette bulundu.

 

 

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, ilk olarak Burdur’un Bucak İlçesi'ne ziyarette bulunarak Seydiköy'de bir besi çiftliğini ziyaret ederek üreticinin sorunlarını dinledi.

Burdur Belediyesi’ne geçen Kılıçdaroğlu Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’i makamında ziyaret etti.

 

Daha sonra Kılıçdaroğlu, CHP Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut, TBMM idare Amiri ve CHP Burdur Milletvekili Dr. Mehmet Göker, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ve partililer ile birlikte, Burdurlu esnaf ile de buluştu ve Burdur Belediyesi El Sanatları Merkezi’nde de incelemelerde bulundu.

 

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.