judo müsabakası gibi düğün

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.10.2019 - 11:18, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

judo müsabakası gibi düğün

Sessiz ama en güçlü 'Evet'le dünya evine girdiler.
İşitme Engelliler Judo Milli Takımı oyuncusu Münife Doğan (24), kendisi gibi işitme engelli sporcu Kaan Doğan’la (24) dünya evine girdi.   Çiftin düğününde gelin Münife Doğan ve milli takımdan arkadaşları judo gösterisi yaptı. Ardından nikah masasına geçen genç çift ise nikah memurunun sorusuna güçlü bir şekilde ‘evet’ cevabını verdi.   İşitme engelli çiftin düğünü, judo müsabakalarını aratmadı. Judo gösterisinde, Münife Doğan, gelinliğinin üzerine giydiği milli takım kıyafetiyle adeta şov yaptı. Ardından nikah masasına geçen çift, nikah memurunun işaret dili tercümanı aracılığıyla sorduğu evlilik sorusuna hayatlarının en güçlü evet cevabını verdi.   Kariyerinde şampiyonluklar, Avrupa Şampiyonalarına ve Olimpiyatlara katılma olmasına rağmen kamu sektöründen destek göremediğini dile getiren Münife Doğan, ilgisizlikten şikayetçi olduğunu, normalde Antalya’da yaşamayı planladıklarını ancak işsizlik nedeniyle eşiyle birlikte Denizli’ye yerleşmek zorunda kaldıklarını söyledi. Doğan, mevcut sporlarına devam edebilmeleri için kamu sektöründe istihdam edilmek istediğinin altını çizdi.  
Sessiz ama en güçlü 'Evet'le dünya evine girdiler.


İşitme Engelliler Judo Milli Takımı oyuncusu Münife Doğan (24), kendisi gibi işitme engelli sporcu Kaan Doğan’la (24) dünya evine girdi.

 

Çiftin düğününde gelin Münife Doğan ve milli takımdan arkadaşları judo gösterisi yaptı. Ardından nikah masasına geçen genç çift ise nikah memurunun sorusuna güçlü bir şekilde ‘evet’ cevabını verdi.
 

İşitme engelli çiftin düğünü, judo müsabakalarını aratmadı. Judo gösterisinde, Münife Doğan, gelinliğinin üzerine giydiği milli takım kıyafetiyle adeta şov yaptı. Ardından nikah masasına geçen çift, nikah memurunun işaret dili tercümanı aracılığıyla sorduğu evlilik sorusuna hayatlarının en güçlü evet cevabını verdi.

 

Kariyerinde şampiyonluklar, Avrupa Şampiyonalarına ve Olimpiyatlara katılma olmasına rağmen kamu sektöründen destek göremediğini dile getiren Münife Doğan, ilgisizlikten şikayetçi olduğunu, normalde Antalya’da yaşamayı planladıklarını ancak işsizlik nedeniyle eşiyle birlikte Denizli’ye yerleşmek zorunda kaldıklarını söyledi. Doğan, mevcut sporlarına devam edebilmeleri için kamu sektöründe istihdam edilmek istediğinin altını çizdi.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.