JANDARMADAN YILBAŞI TEDBİRİ

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.12.2013 - 09:42, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

JANDARMADAN YILBAŞI TEDBİRİ

BURDUR İL JANDARMA KOMUTANLIĞI EKİPLERİ, YILBAŞI ÖNCESİ EMNİYET, ASAYİŞ VE TRAFİK UYGULAMALARINI ARTIRDI
 Burdur İl Jandarma Komutanlığı tarafından yılbaşı öncesi emniyet, asayiş ve trafik uygulamaları artırıldı. Jandarma Trafik Timleri tarafından yılbaşı öncesi trafik uygulaması başlatıldı. Jandarma Trafik Timleri, vatandaşların yılbaşını huzur ve güven içinde geçirmesi için belirli noktalarda sürücüleri durdurarak, trafik kuralları hakkında bilgi verdi. Jandarma ekipleri, sürücülere trafik kurallarının yazılı olduğu bilgilendirici broşür ve 2014 takvimi hediye etti. Jandarma emniyet ve asayiş ekipleri ise vatandaşlara bilgilendirme broşürleri dağıtarak, uyarılarda bulundu. Vatandaşlar, jandarma ekiplerinin göstermiş olduğu ilgiden memnun kaldı. Burdur İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan açıklamada, “2014 yılına huzur ve güven ortamı içinde girilebilmesi ve yeni yıl boyunca bu ortamın devam ettirebilmesi için Burdur İl Jandarma Komutanlığı'nca emniyet ve asayiş hizmetlerine devam edilirken, kolluk tedbirlerinin yanı sıra vatandaşlar tarafından alınabilecek önlem ve tedbirler için de devam edilecektir” denildi.
BURDUR İL JANDARMA KOMUTANLIĞI EKİPLERİ, YILBAŞI ÖNCESİ EMNİYET, ASAYİŞ VE TRAFİK UYGULAMALARINI ARTIRDI

 Burdur İl Jandarma Komutanlığı tarafından yılbaşı öncesi emniyet, asayiş ve trafik uygulamaları artırıldı. 
Jandarma Trafik Timleri tarafından yılbaşı öncesi trafik uygulaması başlatıldı. Jandarma Trafik Timleri, vatandaşların yılbaşını huzur ve güven içinde geçirmesi için belirli noktalarda sürücüleri durdurarak, trafik kuralları hakkında bilgi verdi. Jandarma ekipleri, sürücülere trafik kurallarının yazılı olduğu bilgilendirici broşür ve 2014 takvimi hediye etti. Jandarma emniyet ve asayiş ekipleri ise vatandaşlara bilgilendirme broşürleri dağıtarak, uyarılarda bulundu. Vatandaşlar, jandarma ekiplerinin göstermiş olduğu ilgiden memnun kaldı. 
Burdur İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan açıklamada, “2014 yılına huzur ve güven ortamı içinde girilebilmesi ve yeni yıl boyunca bu ortamın devam ettirebilmesi için Burdur İl Jandarma Komutanlığı'nca emniyet ve asayiş hizmetlerine devam edilirken, kolluk tedbirlerinin yanı sıra vatandaşlar tarafından alınabilecek önlem ve tedbirler için de devam edilecektir” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.