JANDARMADAN UYUŞTURUCUYA GEÇİT YOK

Asayiş 07.08.2018 - 17:21, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

JANDARMADAN UYUŞTURUCUYA GEÇİT YOK

Burdur’da İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Bağsaray köyünde uyuşturucu madde imal eden ve satanlara operasyon düzenledi.
Burdur Valiliğinden yayınlanan basın bülteninde operasyona ilişkin şu detaylar verildi:   “Burdur il Jandarma Komutanlığınca; Burdur ili Çeltikçi ilçesi Bağsaray köyünde "Uyuşturucu Madde imal ve Ticareti” yapıldığı yönünde bilgiler elde edilmiştir. Şüpheli şahısların (3) ay süreyle yapılan teknik ve fiziki takipleri neticesinde, Uyuşturucu Madde imal ve Ticareti suçunun işlediğinin tespit edilmesi üzerine 06 Ağustos 2018 tarihinde (4) şüpheli şahsa yönelik operasyonda, şahısların ev, eklenti bağ ve bahçelerinde, ekim yapılan arazide yapılan aramada;   a.            200 Kök Kenevir Bitkisi b.            300 Gr. Kubar Esrar c.            3 Adet Dinamit Lokumu ç.            2 Adet Elektrikli Fünye d.            4 Adet Ruhsatsız Av Tüfeği e.            1 Adet 7,65 mm. Çapında Tabanca f.             6 Adet 7,65 mm Çapında Tabancaya Ait Fişek g.            1 Adet Hassas Terazi ele geçirilmiştir.   Bucak Cumhuriyet Savcısının talimatı ile ele geçirilen malzemelere el konulmuş olup, yakalanan şüpheli şahıslardan (2)'si H.C. ve M.D. gözaltına alınmış, (1) şüpheli Z.G.'ün ifadesinin alınmasına müteakip serbest bırakılarak, (1) şüpheli M.O.C. isimli şahsın yakalama çalışmalarına devam edilmektedir.   Burdur il Jandarma Komutanlığınca sorumluluk bölgesinde huzur ortamının sağlanması maksadıyla, vatandaşlarımızın ve kamu kurum ve kuruluşlarının da katılımıyla toplum destekli kolluk anlayışı ile emniyet ve asayiş hizmetlerine (24) saat esasına göre aralıksız olarak azim ve kararlılık içerisinde devam edilmektedir.”  
Burdur’da İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Bağsaray köyünde uyuşturucu madde imal eden ve satanlara operasyon düzenledi.

Burdur Valiliğinden yayınlanan basın bülteninde operasyona ilişkin şu detaylar verildi:

 

“Burdur il Jandarma Komutanlığınca; Burdur ili Çeltikçi ilçesi Bağsaray köyünde "Uyuşturucu Madde imal ve Ticareti” yapıldığı yönünde bilgiler elde edilmiştir.

Şüpheli şahısların (3) ay süreyle yapılan teknik ve fiziki takipleri neticesinde, Uyuşturucu Madde imal ve Ticareti suçunun işlediğinin tespit edilmesi üzerine 06 Ağustos 2018 tarihinde (4) şüpheli şahsa yönelik operasyonda, şahısların ev, eklenti bağ ve bahçelerinde, ekim yapılan arazide yapılan aramada;

 

a.            200 Kök Kenevir Bitkisi

b.            300 Gr. Kubar Esrar

c.            3 Adet Dinamit Lokumu

ç.            2 Adet Elektrikli Fünye

d.            4 Adet Ruhsatsız Av Tüfeği

e.            1 Adet 7,65 mm. Çapında Tabanca

f.             6 Adet 7,65 mm Çapında Tabancaya Ait Fişek

g.            1 Adet Hassas Terazi ele geçirilmiştir.

 

Bucak Cumhuriyet Savcısının talimatı ile ele geçirilen malzemelere el konulmuş olup, yakalanan şüpheli şahıslardan (2)'si H.C. ve M.D. gözaltına alınmış, (1) şüpheli Z.G.'ün ifadesinin alınmasına müteakip serbest bırakılarak, (1) şüpheli M.O.C. isimli şahsın yakalama çalışmalarına devam edilmektedir.

 

Burdur il Jandarma Komutanlığınca sorumluluk bölgesinde huzur ortamının sağlanması maksadıyla, vatandaşlarımızın ve kamu kurum ve kuruluşlarının da katılımıyla toplum destekli kolluk anlayışı ile emniyet ve asayiş hizmetlerine (24) saat esasına göre aralıksız olarak azim ve kararlılık içerisinde devam edilmektedir.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.