JANDARMADA İMHA GÜNÜ

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.01.2014 - 16:33, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

JANDARMADA İMHA GÜNÜ

ALANYA'DA ELE GEÇİRİLEN 2 BİN 500 BANDROLSÜZ İÇKİ İLE 3 BİN BOŞ ŞİŞE İMHA EDİLDİ
 Antalya'nın Alanya ilçesinde, son iki yıl içerisinde jandarma ekipleri tarafından ele geçirilen gümrük kaçağı 2 bin 500 adet ve bandrolsüz içki ile bu içkilere ait 3 bin boş şişe imha edildi.Edinilen bilgiye göre, Alanya İlçe Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde son iki yılda düzenlenen 10 operasyonda 2 bin 500 adet gümrük kaçağı ve bandrolsüz içki ile 3 bin boş şişe, mantar ve kapaklar ele geçirildi. Ele geçirilen içki, şişe, mantar ve kapaklarla ilgili Sulh Ceza Mahkemesi tarafından imhalarına karar verildi. Karar doğrultusunda Alanya'ya bağlı Mahmutlar Jandarma Karakol Komutanlığı yakınlarında oluşturulan imha noktasında, İlçe Jandarma Komutanlığı, Gümrük Muhafaza, İlçe Sağlık, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğünden oluşan komisyon nezaretinde içki ve diğer malzemelerin imhası gerçekleştirildi. 
ALANYA'DA ELE GEÇİRİLEN 2 BİN 500 BANDROLSÜZ İÇKİ İLE 3 BİN BOŞ ŞİŞE İMHA EDİLDİ

 Antalya'nın Alanya ilçesinde, son iki yıl içerisinde jandarma ekipleri tarafından ele geçirilen gümrük kaçağı 2 bin 500 adet ve bandrolsüz içki ile bu içkilere ait 3 bin boş şişe imha edildi.
Edinilen bilgiye göre, Alanya İlçe Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde son iki yılda düzenlenen 10 operasyonda 2 bin 500 adet gümrük kaçağı ve bandrolsüz içki ile 3 bin boş şişe, mantar ve kapaklar ele geçirildi. Ele geçirilen içki, şişe, mantar ve kapaklarla ilgili Sulh Ceza Mahkemesi tarafından imhalarına karar verildi. Karar doğrultusunda Alanya'ya bağlı Mahmutlar Jandarma Karakol Komutanlığı yakınlarında oluşturulan imha noktasında, İlçe Jandarma Komutanlığı, Gümrük Muhafaza, İlçe Sağlık, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğünden oluşan komisyon nezaretinde içki ve diğer malzemelerin imhası gerçekleştirildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.