Jandarma Teşkilatı 179 Yaşında

Gündem 13.06.2018 - 14:19, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Jandarma Teşkilatı 179 Yaşında

Vali Hasan Şıldak, Jandarma Teşkilatı'nın Kuruluşunun 179. yıl dönümü dolayısıyla ziyarette bulunan İl Jandarma Komutanı J. Alb. Orhan Kılıç ve beraberindeki heyeti kabul etti. Ziyaretleri dolayısıyla duyduğunu memnuniyeti dile getiren Şıldak, Jandarma Teşkilatının kuruluş yıl dönümünü kutladı. Gerçekleşen ziyarette bir süre Şıldak’la makamında görüşen J. Alb. Kılıç ve beraberindeki teşkilat mensupları, kuruluş yıldönümü kapsamında İl Jandarma Komutanlığı olarak düzenleyecekleri programlar hakkında kendisini bilgi verdi. ‘Devletimizin en köklü kurumları arasında yer alan, vatandaşlarımızın güvenliği için mesai mefhumu gözetmeksizin her türlü zorlu koşullarda gece gündüz demeden görev yapan kahraman Jandarma Teşkilatının bu anlamlı gününü’ kutladığını ifade eden Vali Şıldak, tüm teşkilat mensuplarına çalışmalarında başarılılar dilediğini ifade etti.

Vali Hasan Şıldak, Jandarma Teşkilatı'nın Kuruluşunun 179. yıl dönümü dolayısıyla ziyarette bulunan İl Jandarma Komutanı J. Alb. Orhan Kılıç ve beraberindeki heyeti kabul etti.

Ziyaretleri dolayısıyla duyduğunu memnuniyeti dile getiren Şıldak, Jandarma Teşkilatının kuruluş yıl dönümünü kutladı.

Gerçekleşen ziyarette bir süre Şıldak’la makamında görüşen J. Alb. Kılıç ve beraberindeki teşkilat mensupları, kuruluş yıldönümü kapsamında İl Jandarma Komutanlığı olarak düzenleyecekleri programlar hakkında kendisini bilgi verdi.

‘Devletimizin en köklü kurumları arasında yer alan, vatandaşlarımızın güvenliği için mesai mefhumu gözetmeksizin her türlü zorlu koşullarda gece gündüz demeden görev yapan kahraman Jandarma Teşkilatının bu anlamlı gününü’ kutladığını ifade eden Vali Şıldak, tüm teşkilat mensuplarına çalışmalarında başarılılar dilediğini ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.