JANDARMA KUŞ UÇURTMUYOR

Asayiş (AA) - Anadolu Ajansı | 15.09.2020 - 11:32, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

JANDARMA KUŞ UÇURTMUYOR

Turizmin başkentinde havadan ve karadan denetimler yapan jandarma kuş uçurtmuyor...
Antalya İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, rutin olarak gerçekleştirdikleri denetimlerini son 3 günde arttırdı. Yaklaşık 100 personelin katılımıyla havadan ve karadan yürütülen denetimlerde, trafik düzeni ve güvenliğinin yanı sıra alınan Kovid-19 tedbirleri ne ilişkin de kontroller yapıldı. Denetimlerde 5 bin 400 araç kontrol edildi, kurallara uymadığı belirlenen 450 sürücüye 220 bin lira ceza verildi. Denetimlerde 36 araç trafikten men edildi, aranan 9 kişi yakalandı. Maske takmayan 65 kişiye de 58  bin 500 lira ceza kesildi.   
Turizmin başkentinde havadan ve karadan denetimler yapan jandarma kuş uçurtmuyor...

Antalya İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, rutin olarak gerçekleştirdikleri denetimlerini son 3 günde arttırdı.

Yaklaşık 100 personelin katılımıyla havadan ve karadan yürütülen denetimlerde, trafik düzeni ve güvenliğinin yanı sıra alınan Kovid-19 tedbirleri ne ilişkin de kontroller yapıldı.

Denetimlerde 5 bin 400 araç kontrol edildi, kurallara uymadığı belirlenen 450 sürücüye 220 bin lira ceza verildi. Denetimlerde 36 araç trafikten men edildi, aranan 9 kişi yakalandı. Maske takmayan 65 kişiye de 58  bin 500 lira ceza kesildi. 

 
Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.