Jandarma extacy hap ve bonzai ele geçirdi

Gündem 16.05.2017 - 09:30, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Jandarma extacy hap ve bonzai ele geçirdi

Jandarma extacy hap ve bonzai ele geçirdi
Afyonkarahisar’da jandarma bir eve yaptığı baskında 42 adet extacy isimli uyuşturucu hap ile 15 adet küçük kağıtlara sarılı paketler halinde 10 gram bonzai ele geçirdi.  Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığından alınan bilgilerde operasyonun merkeze bağlı Kışlacık köyünde yapıldığı kaydedildi. Aldığı bir istihbaratı değerlendiren ekipler, köyde bir eve baskın düzenledi. Yapılan aramada ekipler 42 adet extacy isimli uyuşturucu hap ile 15 adet küçük kağıtlara sarılı paketler halinde 10 gram bonzai ele geçirdi. Olayla ilgili gözaltına alınan 1 şahsın işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildiği belirtildi.
Jandarma extacy hap ve bonzai ele geçirdi

Afyonkarahisar’da jandarma bir eve yaptığı baskında 42 adet extacy isimli uyuşturucu hap ile 15 adet küçük kağıtlara sarılı paketler halinde 10 gram bonzai ele geçirdi. 
Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığından alınan bilgilerde operasyonun merkeze bağlı Kışlacık köyünde yapıldığı kaydedildi. Aldığı bir istihbaratı değerlendiren ekipler, köyde bir eve baskın düzenledi. Yapılan aramada ekipler 42 adet extacy isimli uyuşturucu hap ile 15 adet küçük kağıtlara sarılı paketler halinde 10 gram bonzai ele geçirdi. Olayla ilgili gözaltına alınan 1 şahsın işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildiği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.