JANDARMA EKİPLERİNDEN KAÇAK İÇKİYE GEÇİT YOK

Asayiş 18.12.2020 - 13:05, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

JANDARMA EKİPLERİNDEN KAÇAK İÇKİYE GEÇİT YOK

KAÇAKÇILIK SUÇLARININ ÖNLENMESİ, TAKİBİ, MEN EDİLMESİ VE HAKSIZ KAZANCIN ÖNÜNE GEÇİLMESİ AMACIYLA GÜVENLİK GÜÇLERİMİZ ARALIKSIZ ÇALIŞIYOR...
Güvenlik güçlerimiz tarafından, kaçakçılık suçlarının önlenmesi, takibi, men edilmesi ve haksız kazancın önüne geçilmesi amacıyla yürütülen çalışmalar kararlılıkla devam etmektedir.    Bu kapsamda, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Gölhisar Cumhuriyet Başsavcılığı ile koordineli olarak yürütülen çalışmada, H.E ve A.E. isimli şahısların kaçak/bandrolsüz içki üretimi yaparak piyasaya sürecekleri bilgisi alınmıştır.    Elde edilen bilgiler doğrultusunda yapılan araştırma ve çalışmada Burdur ili, Gölhisar İlçesi Yeşildere köyünde H.E ve A.E. isimli şahısların ikametinde adli makamlardan alınan arama kararı doğrultusunda yapılan aramada (5) lt etil alkol, (16) lt kaçak rakı, (10) adet doluma hazır boş alkol şişesi, (1) adet enjektör, (1) adet 15 cc anason yağı şişesi ve (1) adet huni ele geçirilmiştir.   Gölhisar C. Savcısının talimatıyla gözaltına alınan H.E ve A.E. isimli şüpheliler 16.12.2020 tarihinde çıkarıldığı mahkeme tarafından adli kontrol şartı ile serbest bırakılmıştır.  
KAÇAKÇILIK SUÇLARININ ÖNLENMESİ, TAKİBİ, MEN EDİLMESİ VE HAKSIZ KAZANCIN ÖNÜNE GEÇİLMESİ AMACIYLA GÜVENLİK GÜÇLERİMİZ ARALIKSIZ ÇALIŞIYOR...

Güvenlik güçlerimiz tarafından, kaçakçılık suçlarının önlenmesi, takibi, men edilmesi ve haksız kazancın önüne geçilmesi amacıyla yürütülen çalışmalar kararlılıkla devam etmektedir. 
 

Bu kapsamda, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Gölhisar Cumhuriyet Başsavcılığı ile koordineli olarak yürütülen çalışmada, H.E ve A.E. isimli şahısların kaçak/bandrolsüz içki üretimi yaparak piyasaya sürecekleri bilgisi alınmıştır.
  
Elde edilen bilgiler doğrultusunda yapılan araştırma ve çalışmada Burdur ili, Gölhisar İlçesi Yeşildere köyünde H.E ve A.E. isimli şahısların ikametinde adli makamlardan alınan arama kararı doğrultusunda yapılan aramada (5) lt etil alkol, (16) lt kaçak rakı, (10) adet doluma hazır boş alkol şişesi, (1) adet enjektör, (1) adet 15 cc anason yağı şişesi ve (1) adet huni ele geçirilmiştir.
 
Gölhisar C. Savcısının talimatıyla gözaltına alınan H.E ve A.E. isimli şüpheliler 16.12.2020 tarihinde çıkarıldığı mahkeme tarafından adli kontrol şartı ile serbest bırakılmıştır.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.