JANDARMA EKİPLERİNDEN KAÇAK İÇKİ OPERASYONU

Asayiş 26.12.2020 - 10:15, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

JANDARMA EKİPLERİNDEN KAÇAK İÇKİ OPERASYONU

2 farklı adreste yapılan aramada toplam (12) Lt kaçak rakı, (495) Lt kaçak şarap ele geçirilmiştir...
Güvenlik güçlerimiz tarafından, kaçakçılık suçlarının önlenmesi, takibi, men edilmesi ve haksız kazancın önüne geçilmesi amacıyla yürütülen çalışmalara kararlılıkla devam edilmektedir.   Bu kapsamda, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Burdur  Cumhuriyet Başsavcılığı ile koordineli olarak yürütülen çalışmada, R.Ö. ve Ö.K. isimli şahısların Çendik Köyünde kaçak/bandrolsüz içki üretimi yaparak piyasaya sürecekleri bilgisi alınmıştır.    Elde edilen bilgiler doğrultusunda yapılan araştırma ve çalışmada Burdur ili, Merkez İlçesi Çendik Köyünde R.Ö. ve Ö.K. isimli şahısların ikametinde adli makamlardan alınan arama kararı doğrultusunda (2) farklı adreste yapılan aramada toplam (12) Lt kaçak rakı, (495) Lt kaçak şarap ele geçirilmiştir.   Burdur  Cumhuriyet Savcısının talimatıyla R.Ö. ve Ö.K.  isimli şahısların yapılan işlemlerinin ardından serbest bırakılmışlardır.   
2 farklı adreste yapılan aramada toplam (12) Lt kaçak rakı, (495) Lt kaçak şarap ele geçirilmiştir...

Güvenlik güçlerimiz tarafından, kaçakçılık suçlarının önlenmesi, takibi, men edilmesi ve haksız kazancın önüne geçilmesi amacıyla yürütülen çalışmalara kararlılıkla devam edilmektedir.
 

Bu kapsamda, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Burdur  Cumhuriyet Başsavcılığı ile koordineli olarak yürütülen çalışmada, R.Ö. ve Ö.K. isimli şahısların Çendik Köyünde kaçak/bandrolsüz içki üretimi yaparak piyasaya sürecekleri bilgisi alınmıştır.
  
Elde edilen bilgiler doğrultusunda yapılan araştırma ve çalışmada Burdur ili, Merkez İlçesi Çendik Köyünde R.Ö. ve Ö.K. isimli şahısların ikametinde adli makamlardan alınan arama kararı doğrultusunda (2) farklı adreste yapılan aramada toplam (12) Lt kaçak rakı, (495) Lt kaçak şarap ele geçirilmiştir.
 
Burdur  Cumhuriyet Savcısının talimatıyla R.Ö. ve Ö.K.  isimli şahısların yapılan işlemlerinin ardından serbest bırakılmışlardır.
  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.