İzinsiz kazıya suçüstü

Asayiş 25.10.2019 - 11:12, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

İzinsiz kazıya suçüstü

  İl Jandarma Komutanlığı tarafından; Bucak, Ürkütlü Köyünde 1. Derece Sit Alanı'nda izinsiz kazı yapılacağı duyumu alınması üzerine gerçekleştirilen operasyonda, M.T., M.D. ve A.K. isimli şüpheli şahıslar suçüstü yakalandı.   19 Ekim 2019 günü saat 17.20 sıralarında Bucak İlçesi Ürkütlü Köyü sınırları içerisinde bulunan 1. Derece Arkeoloji Sit alanı mevkiinde icra edilen operasyonda; M.T., M.D. ve A.K. isimli şüpheli şahıslar (1) adet hilti, (3) adet hilti matkap parçaları, (1100) gr. ağırlığında patlayıcı özelliği olan ve menşei tespit edilemeyen malzeme, (1) adet 20 m uzunluğunda yılan kamera, (1) adet Jeneratör, (2) adet kazma, (1) adet kürek, (1) adet manivela, (3) adet murç, (2) adet testere, (1) adet el feneri, (2) adet balyoz, ve (16) adet kazı malzemesi ile birlikte izinsiz kazı yaptıkları esnada suçüstü yakalanmışlardır.   Bucak Cumhuriyet Savcısının talimatı ile ele geçirilen kazı malzemelerine el konulmuş olup, şüpheli; M.T., M.D. ve A.K. isimli şahıslar göz altına alınarak 20.10.2019 günü çıkarıldığı mahkemede  ifadelerinin alınmasına müteakip serbest bırakıldı.

 

İl Jandarma Komutanlığı tarafından; Bucak, Ürkütlü Köyünde 1. Derece Sit Alanı'nda izinsiz kazı yapılacağı duyumu alınması üzerine gerçekleştirilen operasyonda, M.T., M.D. ve A.K. isimli şüpheli şahıslar suçüstü yakalandı.

 

19 Ekim 2019 günü saat 17.20 sıralarında Bucak İlçesi Ürkütlü Köyü sınırları içerisinde bulunan 1. Derece Arkeoloji Sit alanı mevkiinde icra edilen operasyonda; M.T., M.D. ve A.K. isimli şüpheli şahıslar (1) adet hilti, (3) adet hilti matkap parçaları, (1100) gr. ağırlığında patlayıcı özelliği olan ve menşei tespit edilemeyen malzeme, (1) adet 20 m uzunluğunda yılan kamera, (1) adet Jeneratör, (2) adet kazma, (1) adet kürek, (1) adet manivela, (3) adet murç, (2) adet testere, (1) adet el feneri, (2) adet balyoz, ve (16) adet kazı malzemesi ile birlikte izinsiz kazı yaptıkları esnada suçüstü yakalanmışlardır.

 

Bucak Cumhuriyet Savcısının talimatı ile ele geçirilen kazı malzemelerine el konulmuş olup, şüpheli; M.T., M.D. ve A.K. isimli şahıslar göz altına alınarak 20.10.2019 günü çıkarıldığı mahkemede  ifadelerinin alınmasına müteakip serbest bırakıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.