İyilik Bulaşıcı mı?

Yaşam 16.04.2020 - 10:12, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

İyilik Bulaşıcı mı?

Antalya’da Kadının Sesi Dernek Başkanı İnayet Yücetaş kurduğu ‘İyilik Bulaşıcıdır’ sloganıyla yola çıkarak doğudan batıya tüm mağdurların sesi oldu.
Antalya’da Kadının Sesi Dernek Başkanı İnayet Yücetaş kurduğu ‘İyilik Bulaşıcıdır’ sloganıyla yola çıkarak doğudan batıya tüm mağdurların sesi oldu.   Aslen Kilis’li olan Yücetaş Antalya’da bir dernek kurarak ekibi ile beraber gönüllü hayır işlerine kendini adadı. Kurduğu dernekte mağdur edilmiş kadınlara, engelli gençlerin, asker ve gelin olmak isteyenlerin hayallerini gerçekleştirerek mutlu olmalarını sağlıyor. Bu çalışmaların içinde köy okullarına kütüphaneler kurarak, engelli vatandaşlara tekerlekli sandalye sağlayan, ihtiyacı olanlara giyecek, yiyecek sağlayan Yücetaş; “Bizler bir ekibiz. Ağlasun temsilcimiz Fatime Çelik, Bucak temsilcimiz Mehmet Evecen, Yönetim kurulumuz Zehra Tığlı, Hatice Bilgi, Nihal Kara, Fatma Eriş, Ayfer Yıldız, Cemile Kuşçuoğlu, Manavgat Temsilcimiz Ayla Güleryüz ile dağ taş demeden yaşlı, engelli, mağdur edilmiş kadınlara, engelli vatandaşlarımıza yardım etmeye çalışıyoruz. Biz İyilik Bulaşıcıdır sloganı ile yola çıktık. Bizler bir engelli vatandaşımıza, bir yaşlımıza, unutulmaya yüz tutmuş köy okullarımıza kütüphaneler kurarak mutlu oluyoruz. Bu gönül işidir, en büyük mutluluk ihtiyacı olanlara ulaşıp onların yüzünde olan tebessümü ve mutluluğu görmektir. Türkiye’nin neresinde olursa olsun gücümüz yettiği müddetçe bize gelen bilgiler ışığında yardım etmeye çalışıyoruz. Bizler gönüllülük esasına göre çalışıyoruz. Bu zor şartlarda 400 aileye gıda yardımı da yaptık. Halkımıza seslenmek istiyorum; yanı başınızda ihtiyacı olanlara iyilik yapın. Gücünüz yetmiyorsa bize ulaşın.” dedi.  
Antalya’da Kadının Sesi Dernek Başkanı İnayet Yücetaş kurduğu ‘İyilik Bulaşıcıdır’ sloganıyla yola çıkarak doğudan batıya tüm mağdurların sesi oldu.

Antalya’da Kadının Sesi Dernek Başkanı İnayet Yücetaş kurduğu ‘İyilik Bulaşıcıdır’ sloganıyla yola çıkarak doğudan batıya tüm mağdurların sesi oldu.

 

Aslen Kilis’li olan Yücetaş Antalya’da bir dernek kurarak ekibi ile beraber gönüllü hayır işlerine kendini adadı. Kurduğu dernekte mağdur edilmiş kadınlara, engelli gençlerin, asker ve gelin olmak isteyenlerin hayallerini gerçekleştirerek mutlu olmalarını sağlıyor. Bu çalışmaların içinde köy okullarına kütüphaneler kurarak, engelli vatandaşlara tekerlekli sandalye sağlayan, ihtiyacı olanlara giyecek, yiyecek sağlayan Yücetaş; “Bizler bir ekibiz. Ağlasun temsilcimiz Fatime Çelik, Bucak temsilcimiz Mehmet Evecen, Yönetim kurulumuz Zehra Tığlı, Hatice Bilgi, Nihal Kara, Fatma Eriş, Ayfer Yıldız, Cemile Kuşçuoğlu, Manavgat Temsilcimiz Ayla Güleryüz ile dağ taş demeden yaşlı, engelli, mağdur edilmiş kadınlara, engelli vatandaşlarımıza yardım etmeye çalışıyoruz. Biz İyilik Bulaşıcıdır sloganı ile yola çıktık. Bizler bir engelli vatandaşımıza, bir yaşlımıza, unutulmaya yüz tutmuş köy okullarımıza kütüphaneler kurarak mutlu oluyoruz. Bu gönül işidir, en büyük mutluluk ihtiyacı olanlara ulaşıp onların yüzünde olan tebessümü ve mutluluğu görmektir. Türkiye’nin neresinde olursa olsun gücümüz yettiği müddetçe bize gelen bilgiler ışığında yardım etmeye çalışıyoruz. Bizler gönüllülük esasına göre çalışıyoruz. Bu zor şartlarda 400 aileye gıda yardımı da yaptık. Halkımıza seslenmek istiyorum; yanı başınızda ihtiyacı olanlara iyilik yapın. Gücünüz yetmiyorsa bize ulaşın.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.