İYİ PARTİ'YE KOCAALİLER BELDESİNDE YOĞUN İLGİ

Siyaset 02.03.2018 - 15:01, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

İYİ PARTİ'YE KOCAALİLER BELDESİNDE YOĞUN İLGİ

İYİ Parti Bucak İlçe Teşkilatı, Bucak ilçesine bağlı Kocaaliler Beldesi'ni ziyaret ederek Cuma pazarında vatandaşlarla bir araya geldi. Pazarda alışveriş yapan vatandaşlar, İYİ Parti Bucak İlçe Teşkilat üyelerine yoğun ilgi gösterdi. Kocaaliler Beldesinde kurulan halk pazarında vatandaşları ziyaret eden İYİ Parti Bucak İlçe Başkanı Safa Sönmez beraberinde 25.Dönem Burdur Milletvekili Alparslan Dursun ve İYİ Parti Bucak İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte sıkılmadık el bırakmadı. Genci, yaşlısı, esnafı, vatandaşı kısacası tüm vatandaşların hal ve hatırını soran Başkan Sönmez ve beraberindeki heyet, sıcak ve samimi ilgi karşısında tüm vatandaşlara teşekkür etti. Sıkışan Türk siyasetinin nefes alma noktası haline gelen İYİ Parti'nin her gün daha da hazır hale geldiğini söyleyen İYİ Parti Bucak İlçe Başkanı Safa Sönmez, "Bugüne kadar alternatif yok dendi. Türk Milleti'nin kurduğu İYİ Parti en önemli alternatiftir. En önemli seçenektir. Allah’ın izniyle yapılacak ilk seçimde hem iktidarı hem de cumhurbaşkanlığını alacağız ve tek adam yönetim anlayışını ortadan kaldıracağız." dedi. "Konuşan, üreten, yarışan, barışan, adaletli, hukukun üstünlüğünü tesis etmiş, gençleri umutlu olan, kadınları ve erkekleri mutlu olan ve emeklileri gelecek endişesi taşımayan Türkiye’yi el ele vererek inşallah yeniden inşa edeceğiz." sözünü veren Genel Başkanımız Meral Akşener'in önderliğinde çalışmalarımıza devam ediyoruz diyen Başkan Sönmez, "Merkez ve yakın köy civarındaki vatandaşlarımızın burada kurulan pazara yoğun ilgi gösterdiklerini biliyoruz. Hem buradaki esnaflarımızla birlikte olmak hem de alışveriş için köylerinden gelen vatandaşlarımızın elini sıkmak, hal ve hatırlarını sorup vatandaşlarımızın arasında olmak için buraya geldik. Sorunları ve talepleri dinledik. 25.Dönem Burdur Milletvekilimiz Alparslan Dursun ve ilçe yönetim kurulu üyelerimiz ile bölgedeki köy temsilcilerimizde bizimle birlikte oldular. Bu ziyaretlerimizi daha sık yaparak milletimizle birlikte olmaya ve birlikte yürümeye devam edeceğiz" diye konuştu.

İYİ Parti Bucak İlçe Teşkilatı, Bucak ilçesine bağlı Kocaaliler Beldesi'ni ziyaret ederek Cuma pazarında vatandaşlarla bir araya geldi. Pazarda alışveriş yapan vatandaşlar, İYİ Parti Bucak İlçe Teşkilat üyelerine yoğun ilgi gösterdi.

Kocaaliler Beldesinde kurulan halk pazarında vatandaşları ziyaret eden İYİ Parti Bucak İlçe Başkanı Safa Sönmez beraberinde 25.Dönem Burdur Milletvekili Alparslan Dursun ve İYİ Parti Bucak İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte sıkılmadık el bırakmadı.

Genci, yaşlısı, esnafı, vatandaşı kısacası tüm vatandaşların hal ve hatırını soran Başkan Sönmez ve beraberindeki heyet, sıcak ve samimi ilgi karşısında tüm vatandaşlara teşekkür etti.

Sıkışan Türk siyasetinin nefes alma noktası haline gelen İYİ Parti'nin her gün daha da hazır hale geldiğini söyleyen İYİ Parti Bucak İlçe Başkanı Safa Sönmez, "Bugüne kadar alternatif yok dendi. Türk Milleti'nin kurduğu İYİ Parti en önemli alternatiftir. En önemli seçenektir. Allah’ın izniyle yapılacak ilk seçimde hem iktidarı hem de cumhurbaşkanlığını alacağız ve tek adam yönetim anlayışını ortadan kaldıracağız." dedi.

"Konuşan, üreten, yarışan, barışan, adaletli, hukukun üstünlüğünü tesis etmiş, gençleri umutlu olan, kadınları ve erkekleri mutlu olan ve emeklileri gelecek endişesi taşımayan Türkiye’yi el ele vererek inşallah yeniden inşa edeceğiz." sözünü veren Genel Başkanımız Meral Akşener'in önderliğinde çalışmalarımıza devam ediyoruz diyen Başkan Sönmez, "Merkez ve yakın köy civarındaki vatandaşlarımızın burada kurulan pazara yoğun ilgi gösterdiklerini biliyoruz. Hem buradaki esnaflarımızla birlikte olmak hem de alışveriş için köylerinden gelen vatandaşlarımızın elini sıkmak, hal ve hatırlarını sorup vatandaşlarımızın arasında olmak için buraya geldik. Sorunları ve talepleri dinledik. 25.Dönem Burdur Milletvekilimiz Alparslan Dursun ve ilçe yönetim kurulu üyelerimiz ile bölgedeki köy temsilcilerimizde bizimle birlikte oldular. Bu ziyaretlerimizi daha sık yaparak milletimizle birlikte olmaya ve birlikte yürümeye devam edeceğiz" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.