İYİ Parti'ye Bucak'ın Köylerinde Yoğun İlgi

Siyaset 23.03.2018 - 10:47, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

İYİ Parti'ye Bucak'ın Köylerinde Yoğun İlgi

İYİ Parti Bucak İlçe Teşkilatı, ilçeye bağlı Keçili ve Ürkütlü köylerini ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu.
Köylü vatandaşlar tarafından yoğun ilgi ile karşılanan parti yöneticileri, tüm sorunların çözümü için İYİ Parti iktidarını işaret etti. KÖYLÜ VATANDAŞIN YÜZÜ İYİ PARTİ İLE GÜLECEK İlçe Başkanı Safa Sönmez ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ilk olarak Keçili köyünde vatandaşlarla buluştu. İYİ Parti'nin Türkiye'nin yeni partisi olduğunun altını çizen Başkan Sönmez, "Keçili köyünde vatandaşlarımızın derdini dinledik. Çok olumlu karşılandık. Onların da beklentisi, isteği ve arzusu artık Türkiye'nin iyi yönetilmesi, vatandaşın refah düzeyinin artması, çiftçinin yüzünün gülmesi. Bizler İYİ Parti olarak onlara söz veriyoruz ki, artık köylü vatandaşlarımızın yüzü gülecek" diye konuştu. ÜRKÜTLÜ'DE YOĞUN İLGİ Daha sonra Ürkütlü köyüne giden heyet, Köy kahvesinde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. İYİ Parti Bucak İlçe Başkanı Safa Sönmez, burada da hem köylülerin sorunlarını dinledi hem de İYİ Parti’nin amaç ve hedeflerini aktardı. KATILANLARA ROZET TAKILDI Her iki köyde de partiye yeni kayıtlar alındı. Üye olan partililere törenle rozetleri takıldı. İlçe Başkanı Safa Sönmez, köy ziyaretlerinin devam edeceğini söyledi.
İYİ Parti Bucak İlçe Teşkilatı, ilçeye bağlı Keçili ve Ürkütlü köylerini ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu.

Köylü vatandaşlar tarafından yoğun ilgi ile karşılanan parti yöneticileri, tüm sorunların çözümü için İYİ Parti iktidarını işaret etti.

KÖYLÜ VATANDAŞIN YÜZÜ İYİ PARTİ İLE GÜLECEK

İlçe Başkanı Safa Sönmez ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ilk olarak Keçili köyünde vatandaşlarla buluştu. İYİ Parti'nin Türkiye'nin yeni partisi olduğunun altını çizen Başkan Sönmez, "Keçili köyünde vatandaşlarımızın derdini dinledik. Çok olumlu karşılandık. Onların da beklentisi, isteği ve arzusu artık Türkiye'nin iyi yönetilmesi, vatandaşın refah düzeyinin artması, çiftçinin yüzünün gülmesi. Bizler İYİ Parti olarak onlara söz veriyoruz ki, artık köylü vatandaşlarımızın yüzü gülecek" diye konuştu.

ÜRKÜTLÜ'DE YOĞUN İLGİ

Daha sonra Ürkütlü köyüne giden heyet, Köy kahvesinde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. İYİ Parti Bucak İlçe Başkanı Safa Sönmez, burada da hem köylülerin sorunlarını dinledi hem de İYİ Parti’nin amaç ve hedeflerini aktardı.

KATILANLARA ROZET TAKILDI

Her iki köyde de partiye yeni kayıtlar alındı. Üye olan partililere törenle rozetleri takıldı. İlçe Başkanı Safa Sönmez, köy ziyaretlerinin devam edeceğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.