İYİ PARTİ İL BAŞKANI ERKAN ‘EKONOMİYİ OYUNCAK ETTİNİZ’

Gündem 23.03.2021 - 09:32, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

İYİ PARTİ İL BAŞKANI ERKAN ‘EKONOMİYİ OYUNCAK ETTİNİZ’

Ekonomiyi oyuncak ettiniz. Allah yardımcımız olsun.
İYİ Parti Burdur İl Başkanı Faruk Erkan, dövizdeki artışa dikkat çekerek, “Piyasalar kimsenin gözünün yaşına bakmaz. Ekonomiyi oyuncak ettiniz. Allah yardımcımız olsun.” dedi.     İYİ Parti Burdur İl Başkanı Faruk Erkan, döviz kurundaki dalgalanmalar yüzünden piyasaların durma noktasına geldiğini söyledi. Başkan Erkan, “Dövizdeki artış ülkeyi ve ekonomiyi kötü düzeyde etkilemiş durumda. İktidar ekonomiyi tabiriyle oyuncak etti. Allah yardımcımız olsun” dedi. Başkan Erkan sözlerine şöyle devam etti:      VATANDAŞI, SANAYİCİYİ, ESNAFI DÜŞÜNEN YOK “Dövizdeki inişli çıkışlı grafik ortada. Sanayicisinden tutun esnafına herkes mağdur, herkes perişan. Uygulanan yanlış politikalar sonucu bu durum oluştu. Piyasalar kimsenin gözünün yaşına bakmıyor. Malum pandemi nedeniyle tıkanmış olan vatandaş ve esnaf, döviz kurundaki artışla daha da bitme noktasına geldi. Günümüz Türkiye’sinde makro ekonomideki denge bozulmuşken, yetmiyormuş gibi her para politikası toplantısının ardından mutlaka üst düzey değişikler yapılıyor. Bunun çözüm yolu olmadığını kendileri de biliyor fakat kendilerince birilerini günah keçisi ilân etmek zorundalar. Vatandaşını, esnafını, sanayicisini düşünen yok. Bu böyle nereye kadar devam edecek bilmiyorum. Vatandaş, esnaf nereye kadar dayanabilecek muamma. Yapılan yanlış politikalar, atılan yanlış adımlar, uygulanan yanlış para politikaları ülkeyi bitme noktasına getirmiş durumda.” dedi.    
Ekonomiyi oyuncak ettiniz. Allah yardımcımız olsun.

İYİ Parti Burdur İl Başkanı Faruk Erkan, dövizdeki artışa dikkat çekerek, “Piyasalar kimsenin gözünün yaşına bakmaz. Ekonomiyi oyuncak ettiniz. Allah yardımcımız olsun.” dedi.

 

 

İYİ Parti Burdur İl Başkanı Faruk Erkan, döviz kurundaki dalgalanmalar yüzünden piyasaların durma noktasına geldiğini söyledi. Başkan Erkan, “Dövizdeki artış ülkeyi ve ekonomiyi kötü düzeyde etkilemiş durumda. İktidar ekonomiyi tabiriyle oyuncak etti. Allah yardımcımız olsun” dedi. Başkan Erkan sözlerine şöyle devam etti: 

 

 

VATANDAŞI, SANAYİCİYİ, ESNAFI DÜŞÜNEN YOK

“Dövizdeki inişli çıkışlı grafik ortada. Sanayicisinden tutun esnafına herkes mağdur, herkes perişan. Uygulanan yanlış politikalar sonucu bu durum oluştu. Piyasalar kimsenin gözünün yaşına bakmıyor. Malum pandemi nedeniyle tıkanmış olan vatandaş ve esnaf, döviz kurundaki artışla daha da bitme noktasına geldi. Günümüz Türkiye’sinde makro ekonomideki denge bozulmuşken, yetmiyormuş gibi her para politikası toplantısının ardından mutlaka üst düzey değişikler yapılıyor. Bunun çözüm yolu olmadığını kendileri de biliyor fakat kendilerince birilerini günah keçisi ilân etmek zorundalar. Vatandaşını, esnafını, sanayicisini düşünen yok. Bu böyle nereye kadar devam edecek bilmiyorum. Vatandaş, esnaf nereye kadar dayanabilecek muamma. Yapılan yanlış politikalar, atılan yanlış adımlar, uygulanan yanlış para politikaları ülkeyi bitme noktasına getirmiş durumda.” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.