İYİ Parti’den Afrin Şuuru

Yaşam 16.02.2018 - 17:42, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

İYİ Parti’den Afrin Şuuru

İYİ Parti’den Afrin Şehitleri Anısına ve Türk Milliyetçiliği şuuru için Lokma İkramında bulundu.
İYİ Parti Burdur İl Gençlik Kolları Başkanı Sabri Yıldız ve parti üyeleri Ulu Cami’de Afrin’de şehit düşen Mehmetçiklerin anısına lokma dağıtımı yaparak hem Mehmetçiğe manevi destek hem de milli şuur adına önemli adım attı.   İYİ Parti Burdur İl Gençlik Kolları Başkanı Sabri Yıldız yaptığı açıklamada; “İYİ Parti İl Gençlik Kolları Başkanlığı olarak, ülkemizin bekası için canını feda eden Şehitlerimizin anısına bugün Ulu Cami’de lokma dağıtımı gerçekleştirdik. Mehmetçiğimiz, Afrin’de teröristlerle canla başla mücadele ediyor, bizler de burada onlara manevi destek vermek amacıyla birlik ve beraberlik mesajları veriyoruz. Sınır hattımızı korumak amacıyla harekât yürüten Mehmetçiğimize güç ve kuvvet diliyoruz. Şehitlerimizin ruhu şad olsun, Rabbim Zeytin Dalı Harekâtını yürüten Türk Ordumuzu muzaffer eylesin. Lokma dağıtımına ilgi gösteren vatandaşlarımıza teşekkür ederim. Tüm gençlerimizi İYİ Parti çatısı altında buluşmaya davet ediyorum” dedi.
İYİ Parti’den Afrin Şehitleri Anısına ve Türk Milliyetçiliği şuuru için Lokma İkramında bulundu.

İYİ Parti Burdur İl Gençlik Kolları Başkanı Sabri Yıldız ve parti üyeleri Ulu Cami’de Afrin’de şehit düşen Mehmetçiklerin anısına lokma dağıtımı yaparak hem Mehmetçiğe manevi destek hem de milli şuur adına önemli adım attı.

 

İYİ Parti Burdur İl Gençlik Kolları Başkanı Sabri Yıldız yaptığı açıklamada; “İYİ Parti İl Gençlik Kolları Başkanlığı olarak, ülkemizin bekası için canını feda eden Şehitlerimizin anısına bugün Ulu Cami’de lokma dağıtımı gerçekleştirdik. Mehmetçiğimiz, Afrin’de teröristlerle canla başla mücadele ediyor, bizler de burada onlara manevi destek vermek amacıyla birlik ve beraberlik mesajları veriyoruz. Sınır hattımızı korumak amacıyla harekât yürüten Mehmetçiğimize güç ve kuvvet diliyoruz. Şehitlerimizin ruhu şad olsun, Rabbim Zeytin Dalı Harekâtını yürüten Türk Ordumuzu muzaffer eylesin. Lokma dağıtımına ilgi gösteren vatandaşlarımıza teşekkür ederim. Tüm gençlerimizi İYİ Parti çatısı altında buluşmaya davet ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.