İYİ PARTİ’DE KADINLARA POZİTİF AYRIMCILIK

Siyaset 22.12.2017 - 16:11, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

İYİ PARTİ’DE KADINLARA POZİTİF AYRIMCILIK

İYİ PARTİ BUCAK İLÇE YÖNETİM KURULUNDA KADINLARA POZİTİF AYRIMCILIK
İYİ Parti Bucak İlçe Başkanı Safa Sönmez yazılı bir açıklama yaparak kadınların siyasette daha aktif olmaları için yönetim kurulunda kadınlara pozitif ayrımcılık yapıldığını bildirdi. Başkan Sönmez yaptığı açıklamada oluşturulan yönetim kurulu listesinde yer alan 27 kişiden 6'sının kadın olduğuna dikkat çekerek, "Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener, kadınların siyasette daha aktif rollerde yer almasını istediğinden yönetim kurullarında 25 oranında kadın üyemize yer verilmesi şartı koydu. Biz de oluşturduğumuz yönetimimizde 6 kadın üyemize yer verdik. Eminim ki onlar yapacakları çalışmalarla hem partimizi hem de ilçemizi en iyi şekilde temsil edeceklerdir" ifadelerini kullandı.   İYİ Parti'nin parti tüzüğünde kadınların siyasi hayatta önemli bir yerde olmasını amaçlayan maddeler olduğunun altını çizen Başkan Sönmez, "Partimizde Kadın Kolları şeklinde bir yapılanmamız olmayacak. Bizler tüzüğümüz gereği kadınlarımızı yönetimimizin içinde omuz omuza yer almasını istiyoruz. Bu nedenle ilçe yönetimimiz Hayriye Aydın, Ayşegül Çolak, Aynur Erdem, Hatice Aktürk Oktay, Gülsüm Öztop Gencer ve Şerife Kaya yer almaktadır. Bundan sonraki süreçte kadınlara yönelik pozitif ayrımcılık sürmeye devam edecektir" şeklinde ifade etti.   İYİ Parti Bucak İlçe Başkanı Safa Sönmez, Genel Başkanı kadın olan bir partinin neferi olduğundan dolayı onur duyduğunu belirterek, tüm kadınları İYİ Parti çatısı altında buluşmaya davet etti.
İYİ PARTİ BUCAK İLÇE YÖNETİM KURULUNDA KADINLARA POZİTİF AYRIMCILIK

İYİ Parti Bucak İlçe Başkanı Safa Sönmez yazılı bir açıklama yaparak kadınların siyasette daha aktif olmaları için yönetim kurulunda kadınlara pozitif ayrımcılık yapıldığını bildirdi.

Başkan Sönmez yaptığı açıklamada oluşturulan yönetim kurulu listesinde yer alan 27 kişiden 6'sının kadın olduğuna dikkat çekerek, "Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener, kadınların siyasette daha aktif rollerde yer almasını istediğinden yönetim kurullarında 25 oranında kadın üyemize yer verilmesi şartı koydu. Biz de oluşturduğumuz yönetimimizde 6 kadın üyemize yer verdik. Eminim ki onlar yapacakları çalışmalarla hem partimizi hem de ilçemizi en iyi şekilde temsil edeceklerdir" ifadelerini kullandı.

 

İYİ Parti'nin parti tüzüğünde kadınların siyasi hayatta önemli bir yerde olmasını amaçlayan maddeler olduğunun altını çizen Başkan Sönmez, "Partimizde Kadın Kolları şeklinde bir yapılanmamız olmayacak. Bizler tüzüğümüz gereği kadınlarımızı yönetimimizin içinde omuz omuza yer almasını istiyoruz. Bu nedenle ilçe yönetimimiz Hayriye Aydın, Ayşegül Çolak, Aynur Erdem, Hatice Aktürk Oktay, Gülsüm Öztop Gencer ve Şerife Kaya yer almaktadır. Bundan sonraki süreçte kadınlara yönelik pozitif ayrımcılık sürmeye devam edecektir" şeklinde ifade etti.

 

İYİ Parti Bucak İlçe Başkanı Safa Sönmez, Genel Başkanı kadın olan bir partinin neferi olduğundan dolayı onur duyduğunu belirterek, tüm kadınları İYİ Parti çatısı altında buluşmaya davet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.