İYİ Parti Bucak'ta Kadınları Unutmadı

Gündem 09.03.2018 - 09:08, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

İYİ Parti Bucak'ta Kadınları Unutmadı

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle İYİ Parti Bucak İlçe Başkanı Safa Sönmez beraberinde partililer ile birlikte Bucak ilçesinde kadınların bu özel gününü kutladı. Kamu kurumlarında, Perşembe pazarında, mermer fabrikalarında, hastanelerde ve esnaf olarak çalışan kadınlara karanfil ve hediye dağıtan İYİ Parti Bucak İlçe Teşkilatı, kadınların önemini bir kez daha öne çıkardı.   8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kadınların yanında olduklarını belirten İlçe Başkanı Safa Sönmez, "Genel Başkanımız Meral Akşener başta olmak üzere tüm kadınlarımızın kadınlar gününü kutluyoruz. İlçemizde birçok sektörde kadınlarımız işgücü olarak hizmet veriyor. Bizde özellikle çalışan kadınlarımızı işyerlerinde, fabrikalarında, kamu kurumlarında, hastanelerde ziyaret ederek onların özel olduğunu htirmek istedik. Bizler kadının değerini en iyi anlayan ve onları her zaman her yerde bir adım önde olması için çaba gösteren bir partinin neferleriyiz. Umarım bundan sonra da kadınlarımız siyasette de daha aktif rol oynayacaklardır" diye konuştu.   Başkan Sönmez, "Tarihimizde, yaşamımızda ve İYİ parti hareketimizin içinde kadınlarımızın yeri bizler için apayrı bir önem taşımaktadır. Bugüne kadar Vatanımızın uğradığı işgaller karşısında evladını askere gönderip bu yolda bağrına taş basan; ama düşman karşısında yine de kendini her şeye siper eden fedakâr kadınlarımız bu yönleri ve yetiştirdikleri evlatlarıyla sonsuz takdiri sonuna kadar hak etmektedirler. Kadınlarımız bugüne kadar yaptıklarıyla da emeğin simgesi ve başarının sembolü olmuşlardır. Yaşamın her alanında faaliyet gösteren kadınlarımız, önlerine çıkarılan tüm sorunlara ve engellemelere karşın her şeyin üstesinden gelmeyi başarmışlardır. Türk Milletinin bugünlere gelmesinde kadınlarımızın rolü şüphesiz ki son derece büyüktür" ifadelerini kullandı.   Vatandaşlardan yoğun ilgi gören İYİ Parti Bucak İlçe Teşkilatı'na bu özel günde hatırlandıkları için kadınlar da teşekkür etti.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle İYİ Parti Bucak İlçe Başkanı Safa Sönmez beraberinde partililer ile birlikte Bucak ilçesinde kadınların bu özel gününü kutladı. Kamu kurumlarında, Perşembe pazarında, mermer fabrikalarında, hastanelerde ve esnaf olarak çalışan kadınlara karanfil ve hediye dağıtan İYİ Parti Bucak İlçe Teşkilatı, kadınların önemini bir kez daha öne çıkardı.

 

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kadınların yanında olduklarını belirten İlçe Başkanı Safa Sönmez, "Genel Başkanımız Meral Akşener başta olmak üzere tüm kadınlarımızın kadınlar gününü kutluyoruz. İlçemizde birçok sektörde kadınlarımız işgücü olarak hizmet veriyor. Bizde özellikle çalışan kadınlarımızı işyerlerinde, fabrikalarında, kamu kurumlarında, hastanelerde ziyaret ederek onların özel olduğunu htirmek istedik. Bizler kadının değerini en iyi anlayan ve onları her zaman her yerde bir adım önde olması için çaba gösteren bir partinin neferleriyiz. Umarım bundan sonra da kadınlarımız siyasette de daha aktif rol oynayacaklardır" diye konuştu.

 

Başkan Sönmez, "Tarihimizde, yaşamımızda ve İYİ parti hareketimizin içinde kadınlarımızın yeri bizler için apayrı bir önem taşımaktadır. Bugüne kadar Vatanımızın uğradığı işgaller karşısında evladını askere gönderip bu yolda bağrına taş basan; ama düşman karşısında yine de kendini her şeye siper eden fedakâr kadınlarımız bu yönleri ve yetiştirdikleri evlatlarıyla sonsuz takdiri sonuna kadar hak etmektedirler. Kadınlarımız bugüne kadar yaptıklarıyla da emeğin simgesi ve başarının sembolü olmuşlardır. Yaşamın her alanında faaliyet gösteren kadınlarımız, önlerine çıkarılan tüm sorunlara ve engellemelere karşın her şeyin üstesinden gelmeyi başarmışlardır. Türk Milletinin bugünlere gelmesinde kadınlarımızın rolü şüphesiz ki son derece büyüktür" ifadelerini kullandı.

 

Vatandaşlardan yoğun ilgi gören İYİ Parti Bucak İlçe Teşkilatı'na bu özel günde hatırlandıkları için kadınlar da teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.