İYİ Parti Bucak İlçe Başkanı Sönmez; "Yeterki kullanılsın"

15.10.2019 - 09:53, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

İYİ Parti Bucak İlçe Başkanı Sönmez; "Yeterki kullanılsın"

İYİ Parti Bucak İlçe Başkanı Safa Sönmez,basın açıklaması  yaparak ilçede FETÖ'ye ait yurtların el konulmasının ardından atıl durumda beklediğini dile  getirerek, her geçen gün çürümeye yüz tuttuğunu ifade etti.   Başkan Safa Sönmez yaptığı açıklamada,"15 Temmuz Darbe girişiminin ardından ilçemizde FETÖ'ye ait olan iki öğrenci yurdu, aradan yıllar geçmesine rağmen bir türlü faaliyete geçirilemedi.Atıl durumda bekletilen bu yurtların son durumunu vatandaşlarımız her defasında bizlere soruyor.    Bizde İYİ Parti olarak tüm yetkililerimize soruyoruz. Bu yurtların durumu ne olacak?   Atıl durumda kalması bizleri derinden üzmektedir. Bir an önce bu konuda yetkililerin hem vatandaşların merakını giderecek hem de bu binaları atıl durumdan kurtaracak adımlar atılmasını beklemekteyiz" ifadelerini kullandı.   Başkan Sönmez, Belediye Başkanı Emrullah Ünal'a da çağrı yaparak, "Buradan bir çağrımda Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal’a sesleniyorum, burayla ilgili gerekli girişimleri yapması gereken yerel yönetimlerin başında belediye başkanlığı gelir. Burayla ilgili gerekli girişimleri Ankara ile istişare halinde bulunup gerekli desteği alarak kullanıma açılması gerekiyor. Belediyenin hizmet binası olabilir, yeter ki kullanılsın. Onun için bir an önce kullanıma açılsın. Burası kamu yararına dönüştürülmesini temenni ediyorum" şeklinde konuştu.

İYİ Parti Bucak İlçe Başkanı Safa Sönmez,basın açıklaması  yaparak ilçede FETÖ'ye ait yurtların el konulmasının ardından atıl durumda beklediğini dile  getirerek, her geçen gün çürümeye yüz tuttuğunu ifade etti.

 

Başkan Safa Sönmez yaptığı açıklamada,"15 Temmuz Darbe girişiminin ardından ilçemizde FETÖ'ye ait olan iki öğrenci yurdu, aradan yıllar geçmesine rağmen bir türlü faaliyete geçirilemedi.Atıl durumda bekletilen bu yurtların son durumunu vatandaşlarımız her defasında bizlere soruyor. 

 

Bizde İYİ Parti olarak tüm yetkililerimize soruyoruz. Bu yurtların durumu ne olacak?

 

Atıl durumda kalması bizleri derinden üzmektedir. Bir an önce bu konuda yetkililerin hem vatandaşların merakını giderecek hem de bu binaları atıl durumdan kurtaracak adımlar atılmasını beklemekteyiz" ifadelerini kullandı.

 

Başkan Sönmez, Belediye Başkanı Emrullah Ünal'a da çağrı yaparak, "Buradan bir çağrımda Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal’a sesleniyorum, burayla ilgili gerekli girişimleri yapması gereken yerel yönetimlerin başında belediye başkanlığı gelir. Burayla ilgili gerekli girişimleri Ankara ile istişare halinde bulunup gerekli desteği alarak kullanıma açılması gerekiyor. Belediyenin hizmet binası olabilir, yeter ki kullanılsın. Onun için bir an önce kullanıma açılsın. Burası kamu yararına dönüştürülmesini temenni ediyorum" şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.