İYİ PARTİ BUCAK İLÇE BAŞKANI SAFA SÖNMEZ; ''2.KEZ SU ZAMMI BUCAK'LIYA ZULÜMDÜR ACİLEN GERİ ÇEKİN'

Ekonomi 05.12.2019 - 16:48, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

İYİ PARTİ BUCAK İLÇE BAŞKANI SAFA SÖNMEZ; ''2.KEZ SU ZAMMI BUCAK'LIYA ZULÜMDÜR ACİLEN GERİ ÇEKİN'

Bucak Belediye Meclisi gündeminde görüşülen Belediye ücret tarifelerinde değişikliğe gidilmesi maddesi kapsamında içme suyuna 25 zam yapılması talebine ilişkin İyi Parti Bucak İlçe Başkanı Safa Sönmez, basın açıklaması yaptı.   İyi Parti Bucak İlçe Başkanı Safa Sönmez, açıklamasında; “daha evvel 40 zam yapılan içme suyumuzun Bucak İlçemizde 3 Ay aradan sonra Belediye Başkanlığımızın 25 oranında bir zam talebinin daha olması, yani 3 ayda 65 oranında SUYA ZAM yapılması ilçemiz halkına yapılan bir ZULÜMDÜR.Daha önce  yapılan 40lık su zammı ekonomik bağlamda BUCAKLI VATANDAŞLARIMIZIN ceplerini yakmıştır.   İstenilen son su zammı talebinde mesken ve her daire başı 1 ve 25 TON arası su miktarı 3.00 TLden 3.75 e,25-40 Ton arası 4.00 TLden 5.00TLye, 40 Ton yukarısı 6.00TL den 7.50TL’ye çıkarılması husunda Meclisimizden Başkanlık Makamı talep etmiştir.İYİ Parti’nin 6 Belediye Meclis üyesi oylama esnasında SUYA ZAM kararına RED oyu vermişler ancak ADALET ve KALKINMA PARTİSİ’nin 9 MECLİS ÜYESİ ve BELEDİYE BAŞKANIMIZ SAYIN EMRULLAH ÜNALIN da suya ZAM konusunda evet oyu vermeleriyle 10 EVET 6 HAYIR Oyuna karşın maalesef içme suyumuza 03.12.2019 Tarihi itibariyle 25 daha suya ZAM yapılmıştır.   Kamuoyundan yapılan SU ZAMMINA olağanüstü tepkiler gelmiştir.   Belediye Başkanımız Sayın EMRULLAH ÜNAL ve ADALET ve KALKINMA Partisinin değerli Meclis üyelerinden yapılan son 25 lik su zammının ilk meclis toplantısında ZAMMIN GERİYE çekilmesi hususunda bir çalışma yapılmasını BUCAKLI HEMŞEHRİLERİMİZ adına RİCA ediyoruz.Bu bağlamda İYİ PARTİLİ BELEDİYE MECLİS ÜYELERİMİZDE üzerlerine düşen sorumluluğun bilincinde olarak SU ZAMMININ İptali hususunda Mecliste AKP ‘li üyelere yardımcı olacaklardır. TIPKI SEÇİM DÖNEMİNDE OLDUĞU GİBİ ŞUANDADA VATANDAŞIMIZIN SESİNE talebine kulak vermelerini SAYIN BELEDİYE BAŞKANIMIZDAN ve AKP’Lİ Belediye MECLİS ÜYELERİMİZDEN yine Bucak halkımız adına istirhamediyoruz. KAMUOYUNA SAYGILARIMIZLA….” İfadelerine yer verdi.

Bucak Belediye Meclisi gündeminde görüşülen Belediye ücret tarifelerinde değişikliğe gidilmesi maddesi kapsamında içme suyuna 25 zam yapılması talebine ilişkin İyi Parti Bucak İlçe Başkanı Safa Sönmez, basın açıklaması yaptı.

 

İyi Parti Bucak İlçe Başkanı Safa Sönmez, açıklamasında;

“daha evvel 40 zam yapılan içme suyumuzun Bucak İlçemizde 3 Ay aradan sonra Belediye Başkanlığımızın 25 oranında bir zam talebinin daha olması, yani 3 ayda 65 oranında SUYA ZAM yapılması ilçemiz halkına yapılan bir ZULÜMDÜR.Daha önce  yapılan 40lık su zammı ekonomik bağlamda BUCAKLI VATANDAŞLARIMIZIN ceplerini yakmıştır.

 

İstenilen son su zammı talebinde mesken ve her daire başı 1 ve 25 TON arası su miktarı 3.00 TLden 3.75 e,25-40 Ton arası 4.00 TLden 5.00TLye, 40 Ton yukarısı 6.00TL den 7.50TL’ye çıkarılması husunda Meclisimizden Başkanlık Makamı talep etmiştir.İYİ Parti’nin 6 Belediye Meclis üyesi oylama esnasında SUYA ZAM kararına RED oyu vermişler ancak ADALET ve KALKINMA PARTİSİ’nin 9 MECLİS ÜYESİ ve BELEDİYE BAŞKANIMIZ SAYIN EMRULLAH ÜNALIN da suya ZAM konusunda evet oyu vermeleriyle 10 EVET 6 HAYIR Oyuna karşın maalesef içme suyumuza 03.12.2019 Tarihi itibariyle 25 daha suya ZAM yapılmıştır.

 

Kamuoyundan yapılan SU ZAMMINA olağanüstü tepkiler gelmiştir.

 

Belediye Başkanımız Sayın EMRULLAH ÜNAL ve ADALET ve KALKINMA Partisinin değerli Meclis üyelerinden yapılan son 25 lik su zammının ilk meclis toplantısında ZAMMIN GERİYE çekilmesi hususunda bir çalışma yapılmasını BUCAKLI HEMŞEHRİLERİMİZ adına RİCA ediyoruz.Bu bağlamda İYİ PARTİLİ BELEDİYE MECLİS ÜYELERİMİZDE üzerlerine düşen sorumluluğun bilincinde olarak SU ZAMMININ İptali hususunda Mecliste AKP ‘li üyelere yardımcı olacaklardır. TIPKI SEÇİM DÖNEMİNDE OLDUĞU GİBİ ŞUANDADA VATANDAŞIMIZIN SESİNE talebine kulak vermelerini SAYIN BELEDİYE BAŞKANIMIZDAN ve AKP’Lİ Belediye MECLİS ÜYELERİMİZDEN yine Bucak halkımız adına istirhamediyoruz.

KAMUOYUNA SAYGILARIMIZLA….” İfadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.