İYİ Parti Bucak Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Belli Oldu

Siyaset 20.03.2018 - 14:09, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

İYİ Parti Bucak Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Belli Oldu

İYİ Parti Bucak Gençlik Kolları Başkanı Seçkin Sezgin yazılı bir açıklama yaparak yönetim kurulu listesini açıkladı. Başkan Sezgin, mevcut şartlar altında İYİ Gençliğe ve İYİ Gençlere düşen görevlerin ve sorumlulukların olduğunu belirtti. İYİ Parti Bucak Gençlik Kolları Başkanı Seçkin Sezgin açıklamasında şunları kaydetti: "Bizler birbirinin siyaset arkadaşı değil yoldaşı ve kardeşiyiz. Bu anlayışla yönetim kurulumuzu oluşturduk. Biliyoruz ki bize İYİ bir gençlik lazımdır. Mustafa Kemal Atatürk'ün "Benim bütün ümidim gençliktedir" dediği gibi, bizler de İYİ Gençlik çatısı altında ülkesine, milletine ve bayrağına her zaman ve her yerde sahip çıkan birer genciz. Bu bilinçle hareket edecek ve tüm gençliğin bu bilince sahip olması için elimizden gelen çabayı göstereceğiz. Yönetim kurulumuzun hayırlı olmasını diliyorum."   İYİ Parti Bucak Gençlik Kolları Başkanı Seçkin Sezgin'in açıkladığı yönetim kurulu listesi ise şöyle: İYİ Parti Gençlik Kolları Başkanı Seçkin SEZGİN İYİ Parti Gençlik Kolları Yönetim Kurulu 1-Özden Karabuğa(Başkan Yard.) 2-Yakup İnal (Başkan Yard.) 3-Emrah Gül (Başkan Yard.) 4-Durmuş Öztürk 5-Fatih Tülkay 6-Tahir Dikmen 7-Mustafa Altınok 8-Muhammet Ali Kahraman 9-Mehmet Sayın 10-Abdullah Arda Çağlar 11-Adil İşler 12-Veysel Akıncı 13-Volkan Pala 14-Yunus Kurunç 15-Gökhan Başar 16-Buğra Özkan

İYİ Parti Bucak Gençlik Kolları Başkanı Seçkin Sezgin yazılı bir açıklama yaparak yönetim kurulu listesini açıkladı. Başkan Sezgin, mevcut şartlar altında İYİ Gençliğe ve İYİ Gençlere düşen görevlerin ve sorumlulukların olduğunu belirtti.

İYİ Parti Bucak Gençlik Kolları Başkanı Seçkin Sezgin açıklamasında şunları kaydetti: "Bizler birbirinin siyaset arkadaşı değil yoldaşı ve kardeşiyiz. Bu anlayışla yönetim kurulumuzu oluşturduk. Biliyoruz ki bize İYİ bir gençlik lazımdır. Mustafa Kemal Atatürk'ün "Benim bütün ümidim gençliktedir" dediği gibi, bizler de İYİ Gençlik çatısı altında ülkesine, milletine ve bayrağına her zaman ve her yerde sahip çıkan birer genciz. Bu bilinçle hareket edecek ve tüm gençliğin bu bilince sahip olması için elimizden gelen çabayı göstereceğiz. Yönetim kurulumuzun hayırlı olmasını diliyorum."

 

İYİ Parti Bucak Gençlik Kolları Başkanı Seçkin Sezgin'in açıkladığı yönetim kurulu listesi ise şöyle:

İYİ Parti Gençlik Kolları Başkanı

Seçkin SEZGİN

İYİ Parti Gençlik Kolları Yönetim Kurulu

1-Özden Karabuğa(Başkan Yard.)

2-Yakup İnal (Başkan Yard.)

3-Emrah Gül (Başkan Yard.)

4-Durmuş Öztürk

5-Fatih Tülkay

6-Tahir Dikmen

7-Mustafa Altınok

8-Muhammet Ali Kahraman

9-Mehmet Sayın

10-Abdullah Arda Çağlar

11-Adil İşler

12-Veysel Akıncı

13-Volkan Pala

14-Yunus Kurunç

15-Gökhan Başar

16-Buğra Özkan

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.