İTFAİYE BELEDİYE PERSONELİNE YANGIN TATBİKATI

Yaşam 19.12.2013 - 16:02, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

İTFAİYE BELEDİYE PERSONELİNE YANGIN TATBİKATI

Isparta Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü merkez binada bulunan belediye personeline tabi afet, yangın hakkında tatbikatlı bilgi verdi. İtfaiye Amiri Mustafa Balcı yangından korunma ve söndürme yöntemleri hakkında personeli aydınlattı.
Isparta Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü merkez binada bulunan belediye personeline tabi afet, yangın hakkında tatbikatlı bilgi verdi. İtfaiye Amiri Mustafa Balcı yangından korunma ve söndürme yöntemleri hakkında personeli aydınlattı. Özellikle evlerde bulunan mutfak tüpü ve doğalgaz kaçak ve yangınlarında nelere dikkat edileceği ve söndürme yöntemleri hakkında bilgi verdi. Balcı her evde mutlaka 6 kg’lık bir yangın tüpünün olması gerektiğini ve bu tüpün de periyodik şekilde kontrolden geçirilmesi gerektiğini söyledi. Yangın’a ilk müdahalenin çok önemli olduğunu itfaiye aracı gelinceye kadar geçen sürede yangının zaten büyümüş olduğunu ve söndürmenin güçlülüğünden bahsetti. Personel daha sonra mutfak tüpünün ve olası yangının söndürülme şekli hakkında da pratik bilgi aldı. Ve personelden birkaç kişi yanan tüpü ve yangını sündürme çalışması yaptı
Isparta Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü merkez binada bulunan belediye personeline tabi afet, yangın hakkında tatbikatlı bilgi verdi. İtfaiye Amiri Mustafa Balcı yangından korunma ve söndürme yöntemleri hakkında personeli aydınlattı.

Isparta Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü merkez binada bulunan belediye personeline tabi afet, yangın hakkında tatbikatlı bilgi verdi. İtfaiye Amiri Mustafa Balcı yangından korunma ve söndürme yöntemleri hakkında personeli aydınlattı. Özellikle evlerde bulunan mutfak tüpü ve doğalgaz kaçak ve yangınlarında nelere dikkat edileceği ve söndürme yöntemleri hakkında bilgi verdi. Balcı her evde mutlaka 6 kg’lık bir yangın tüpünün olması gerektiğini ve bu tüpün de periyodik şekilde kontrolden geçirilmesi gerektiğini söyledi. Yangın’a ilk müdahalenin çok önemli olduğunu itfaiye aracı gelinceye kadar geçen sürede yangının zaten büyümüş olduğunu ve söndürmenin güçlülüğünden bahsetti.

Personel daha sonra mutfak tüpünün ve olası yangının söndürülme şekli hakkında da pratik bilgi aldı. Ve personelden birkaç kişi yanan tüpü ve yangını sündürme çalışması yaptı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.