İTFAİYE ERİNİN OMZUNDA HAYATA TUTUNDU

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.02.2016 - 16:55, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

İTFAİYE ERİNİN OMZUNDA HAYATA TUTUNDU

- 30 METRELİK FALEZLERİN KENARINA GELİP İNTİHARA TEŞEBBÜS EDEN KADIN BİR ANDA BAYGINLIK GEÇİRDİ
- Hareketsiz Kalan Genç Kadını Sağ Omzuna Alan İtfaiye Eri Kadını Kayalıkların Kenarından Kurtarıp Sağlık Ekiplerine Teslim Etti - Kadının Çantasında Torununa Hitaben Tuvalet Kağıdına Yazılmış Not Çıktı Antalya'da intihara teşebbüs etmek üzere falezlere çıkan kadın kayalıklar kenarında bayılınca itfaiye erinin omzunda yukarı çıkarıldı. Kadının çantasında tuvalet kağıdında torununa yazılmış bir de not çıktı. Olay, Antalya'nın Muratpaşa ilçesi Yavuz Özcan Parkı'nda 14:50'de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, falez kenarında Aysen C.'yi(51) otururken gören bir vatandaş, intihar edebileceği düşüncesiyle durumu polise ve sağlık ekiplerine haber verdi. Kısa sürede falez kenarına gelen ekipler kadını bir süre ikna etmeye çalıştı. Uzun süren ikna çabalarından sonuç alınamayınca deniz polisi ve itfaiyeden yardım istendi.   İTFAİYE ERİNİN OMZUNDA HAYATA TUTUNDU Sağlık görevlilerinin ikna çabaları devam ederken Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden bir itfaiye eri kadına arkadan yaklaşarak omzundan yakaladı. Bu sırada baygınlık geçiren kadını falezler kenarından kurtarmak da yine o itfaiye erine düştü. Yaşlı kadını sağ omzuna alan itfaiye eri falezler kenarından yukarı çıkararak sağlık ekiplerine teslim etti.   TORUNUNA NOT BIRAKMIŞ İlk müdahalesi olay yerinde yapılan kadın, Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken polis olay yerinde kalan çantayı incelemeye aldı. Ekipler, çanta içerisinde tuvalet kağıdına yazılmış bir not buldu. Torununa yazıldığı tahmin edilen notta "Canım torunum ben seni kızım gibi sevmiştim" yazıldığı görüldü.
- 30 METRELİK FALEZLERİN KENARINA GELİP İNTİHARA TEŞEBBÜS EDEN KADIN BİR ANDA BAYGINLIK GEÇİRDİ

- Hareketsiz Kalan Genç Kadını Sağ Omzuna Alan İtfaiye Eri Kadını Kayalıkların Kenarından Kurtarıp Sağlık Ekiplerine Teslim Etti

- Kadının Çantasında Torununa Hitaben Tuvalet Kağıdına Yazılmış Not Çıktı

Antalya'da intihara teşebbüs etmek üzere falezlere çıkan kadın kayalıklar kenarında bayılınca itfaiye erinin omzunda yukarı çıkarıldı. Kadının çantasında tuvalet kağıdında torununa yazılmış bir de not çıktı.

Olay, Antalya'nın Muratpaşa ilçesi Yavuz Özcan Parkı'nda 14:50'de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, falez kenarında Aysen C.'yi(51) otururken gören bir vatandaş, intihar edebileceği düşüncesiyle durumu polise ve sağlık ekiplerine haber verdi. Kısa sürede falez kenarına gelen ekipler kadını bir süre ikna etmeye çalıştı. Uzun süren ikna çabalarından sonuç alınamayınca deniz polisi ve itfaiyeden yardım istendi.

 

İTFAİYE ERİNİN OMZUNDA HAYATA TUTUNDU

Sağlık görevlilerinin ikna çabaları devam ederken Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden bir itfaiye eri kadına arkadan yaklaşarak omzundan yakaladı. Bu sırada baygınlık geçiren kadını falezler kenarından kurtarmak da yine o itfaiye erine düştü. Yaşlı kadını sağ omzuna alan itfaiye eri falezler kenarından yukarı çıkararak sağlık ekiplerine teslim etti.

 

TORUNUNA NOT BIRAKMIŞ

İlk müdahalesi olay yerinde yapılan kadın, Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken polis olay yerinde kalan çantayı incelemeye aldı. Ekipler, çanta içerisinde tuvalet kağıdına yazılmış bir not buldu. Torununa yazıldığı tahmin edilen notta "Canım torunum ben seni kızım gibi sevmiştim" yazıldığı görüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.