İşyeri fareleri yakalandı

Asayiş 11.01.2018 - 08:51, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

İşyeri fareleri yakalandı

İşyeri fareleri yakalandı
Antalya’da 7 ayrı işyerini soyduğu gerekçesiyle yakalanan 2 şüpheli, adliyeye sevk edildi.  Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde son zamanlarda artan hırsızlık olayları nedeniyle, Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri olayların yaşandığı bölgede güvenlik kameralarını inceleyerek çalışma başlattı. Yapılan araştırmalar neticesinde Yıldız Mahallesi’nde eczane, ekmek ve simit fırını, 4 ayrı kafe olmak üzere 7 ayrı işyerlerinin kapı ve pencerelerinden girerek hırsızlık yaptığı tespit edilen A. K. (24) ve O. Ş. (39) ekipler tarafından gözaltına alındı. Daha önce benzer suçlardan bir çok sabıkası bulunduğu öğrenilen şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
İşyeri fareleri yakalandı

Antalya’da 7 ayrı işyerini soyduğu gerekçesiyle yakalanan 2 şüpheli, adliyeye sevk edildi. 
Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde son zamanlarda artan hırsızlık olayları nedeniyle, Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri olayların yaşandığı bölgede güvenlik kameralarını inceleyerek çalışma başlattı. Yapılan araştırmalar neticesinde Yıldız Mahallesi’nde eczane, ekmek ve simit fırını, 4 ayrı kafe olmak üzere 7 ayrı işyerlerinin kapı ve pencerelerinden girerek hırsızlık yaptığı tespit edilen A. K. (24) ve O. Ş. (39) ekipler tarafından gözaltına alındı.
Daha önce benzer suçlardan bir çok sabıkası bulunduğu öğrenilen şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.