İSTEYEN CLK EDAŞ’A İSTEYEN SEPAŞ’A

Gündem 17.02.2016 - 16:25, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

İSTEYEN CLK EDAŞ’A İSTEYEN SEPAŞ’A

ELEKTRİK ENERJİSİ ALIMI İÇİN TİCARİ İŞLETMELER ENERJİ DAĞITIM FİRMASI SEÇİMİ YAPABİLİYOR.
Burdur’da son bir yıldır isteyen işletme sahipleri CLK Akdeniz’e, isteyen işletme sahipleri de SEPAŞ Enerji’ye elektrik faturalarını ödeyebiliyor. Aylık 100- 140 TL ve üzerinde elektrik faturası gelen ticari işletmeler, elektrik enerji firmalarını seçebilme özgürlüğüne de sahip oluyor. Son bir yıldır Burdur’daki bazı işletme sahipleri CLK Akdeniz Enerji’den SEPAŞ Enerjiye geçiş yaptı. “AYLIK 20 TL İNDİRİMLİ FATURA GELİYOR” İsmini vermek istemeyen bazı işletme sahipleri, SEPAŞ enerjiye geçeli bir yıla yakın zaman olduğunu ve bu süreçte aylık 20 TL daha az fatura ödediğini ileri sürdü. Aylık elektrik enerjisi kullanımının 140 TL ve üzerinde olması şartıyla (kota) bu geçişin yapılabildiğini söyleyen işletme sahibi elektrik fautalarından memnun olduğunu ifade etti. 
ELEKTRİK ENERJİSİ ALIMI İÇİN TİCARİ İŞLETMELER ENERJİ DAĞITIM FİRMASI SEÇİMİ YAPABİLİYOR.

Burdur’da son bir yıldır isteyen işletme sahipleri CLK Akdeniz’e, isteyen işletme sahipleri de SEPAŞ Enerji’ye elektrik faturalarını ödeyebiliyor. Aylık 100- 140 TL ve üzerinde elektrik faturası gelen ticari işletmeler, elektrik enerji firmalarını seçebilme özgürlüğüne de sahip oluyor. Son bir yıldır Burdur’daki bazı işletme sahipleri CLK Akdeniz Enerji’den SEPAŞ Enerjiye geçiş yaptı.

“AYLIK 20 TL İNDİRİMLİ FATURA GELİYOR”

İsmini vermek istemeyen bazı işletme sahipleri, SEPAŞ enerjiye geçeli bir yıla yakın zaman olduğunu ve bu süreçte aylık 20 TL daha az fatura ödediğini ileri sürdü. Aylık elektrik enerjisi kullanımının 140 TL ve üzerinde olması şartıyla (kota) bu geçişin yapılabildiğini söyleyen işletme sahibi elektrik fautalarından memnun olduğunu ifade etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.