İşte Burdur'un en büyük kardan adamı

Yaşam 10.01.2017 - 11:41, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

İşte Burdur'un en büyük kardan adamı

Burdur'un en büyük kardan adamı Hükümet Caddesinde
Yağmaya görsün kar insanlar bunun neşesini yaşasın. Burdur Merkezde 13cmyi bulan kar kalınlığı kışın en büyük keyiflerinden olan kardan adam yapma yarışına dönüştü. Özellikle esnaflar dükkânlarının önüne çeşitli boyutlarda ve figürlerde kardan adam, araba, stadyum ve diğer şekiller yaptı. Bunlardan biri hükümet caddesinde yer alan esnaflardan geldi. Boyutları diğer kardan adamlardan uzun olan ve üzerinde Türk Bayrağı bulunan kardan adamı yapan esnafa da tebriki bir başka esnaftan geldi. “Adam gibi adam kardan adam” diyerek yapılan eseri tebrik eden esnaflar Hükümet Caddesinde yer alan bu kardan adam ile fotoğraflar çekildi.
Burdur'un en büyük kardan adamı Hükümet Caddesinde

Yağmaya görsün kar insanlar bunun neşesini yaşasın.

Burdur Merkezde 13cmyi bulan kar kalınlığı kışın en büyük keyiflerinden olan kardan adam yapma yarışına dönüştü. Özellikle esnaflar dükkânlarının önüne çeşitli boyutlarda ve figürlerde kardan adam, araba, stadyum ve diğer şekiller yaptı. Bunlardan biri hükümet caddesinde yer alan esnaflardan geldi. Boyutları diğer kardan adamlardan uzun olan ve üzerinde Türk Bayrağı bulunan kardan adamı yapan esnafa da tebriki bir başka esnaftan geldi. “Adam gibi adam kardan adam” diyerek yapılan eseri tebrik eden esnaflar Hükümet Caddesinde yer alan bu kardan adam ile fotoğraflar çekildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.