İSRAİL’İN ZULMÜ DEVAM EDİYOR

Gündem 12.05.2021 - 09:21, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

İSRAİL’İN ZULMÜ DEVAM EDİYOR

İSRAİL’İN ZULMÜ DEVAM EDİYOR
İsrail saldırmaya devam ediyor.   Gazze Şeridi'nden Batı Kudüs ve Beyt Şems kentine 6 roket atıldığı bildirildi. Saldırının sorumluluğunu Hamas üstlendi. Kentin birçok noktasında siren sesleri yükselirken İsrail ordusunun da Gazze'ye hava saldırısı başlattığı bildirildi.   Filistin Sağlık Bakanlığı, düzenlenen saldırıda 9'u çocuk olmak üzere 20 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı. Öte yandan hava saldırısında Hamas komutanlarından birinin de öldürüldüğü bildirildi.     SİREN SESLERİ YÜKSELDİ Roketler nedeniyle Kudüs'te siren sesleri yükselirken, dışarda bulunan birçok kişinin güvenli bölgelere doğru koştuğu görüldü. Siren seslerinin yükselmesi ile İsrail meclisinde de oturuma ara verilirken, milletvekilleri sığınaklara tahliye edildi. Kudüs'ün ardından İsrail’in güneyinde yer alan Sderot kasabasında da siren seslerinin yükseldiği bildirildi. Gazze sınırında ise sivil bir aracın roketlerin hedefi olduğu ve araç sürücüsünün hafif şekilde yaralandığı ifade edildi. Roket saldırısının Hamas tarafından düzenlendiği iddia edildi.;     NETANYAHU’DAN AÇIKLAMA Gazze Şeridi'nden İsrail'e yapılan roket saldırılarının ardından açıklama yapan İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Gazze'den Kudüs'e roket atılarak kırmızı çizginin aşıldığını söyledi. Netanyahu, “Kudüs’te, Gazze’de ve ülkenin başka yerlerinde birçok cepheye yayılan bir mücadele içindeyiz. İsrail büyük bir güçle karşılık verecek. Topraklarımıza, sermayemize, vatandaşlarımıza ve askerlerimize acı çektirmeyeceğiz. Bize saldıran ağır bedel ödeyecek” dedi.     HAVA SALDIRISI BAŞLATTI İsrail’in orta bölgesindeki Beyt Şems kentine atılan roketler sonrası İsrail ordusunun da Gazze’ye hava saldırısı başlattığı bildirildi.    
İSRAİL’İN ZULMÜ DEVAM EDİYOR

İsrail saldırmaya devam ediyor.

 

Gazze Şeridi'nden Batı Kudüs ve Beyt Şems kentine 6 roket atıldığı bildirildi. Saldırının sorumluluğunu Hamas üstlendi. Kentin birçok noktasında siren sesleri yükselirken İsrail ordusunun da Gazze'ye hava saldırısı başlattığı bildirildi.

 

Filistin Sağlık Bakanlığı, düzenlenen saldırıda 9'u çocuk olmak üzere 20 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı. Öte yandan hava saldırısında Hamas komutanlarından birinin de öldürüldüğü bildirildi.

 

 

SİREN SESLERİ YÜKSELDİ

Roketler nedeniyle Kudüs'te siren sesleri yükselirken, dışarda bulunan birçok kişinin güvenli bölgelere doğru koştuğu görüldü. Siren seslerinin yükselmesi ile İsrail meclisinde de oturuma ara verilirken, milletvekilleri sığınaklara tahliye edildi.

Kudüs'ün ardından İsrail’in güneyinde yer alan Sderot kasabasında da siren seslerinin yükseldiği bildirildi. Gazze sınırında ise sivil bir aracın roketlerin hedefi olduğu ve araç sürücüsünün hafif şekilde yaralandığı ifade edildi. Roket saldırısının Hamas tarafından düzenlendiği iddia edildi.;

 

 

NETANYAHU’DAN AÇIKLAMA

Gazze Şeridi'nden İsrail'e yapılan roket saldırılarının ardından açıklama yapan İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Gazze'den Kudüs'e roket atılarak kırmızı çizginin aşıldığını söyledi.

Netanyahu, “Kudüs’te, Gazze’de ve ülkenin başka yerlerinde birçok cepheye yayılan bir mücadele içindeyiz. İsrail büyük bir güçle karşılık verecek. Topraklarımıza, sermayemize, vatandaşlarımıza ve askerlerimize acı çektirmeyeceğiz. Bize saldıran ağır bedel ödeyecek” dedi.

 

 

HAVA SALDIRISI BAŞLATTI

İsrail’in orta bölgesindeki Beyt Şems kentine atılan roketler sonrası İsrail ordusunun da Gazze’ye hava saldırısı başlattığı bildirildi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.